Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy kezdjek neki egy kutya...

Hogy kezdjek neki egy kutya tanításhoz?

Figyelt kérdés

Lesz majd kutyám és sztném be tanítani nem csak az alapvető dolgokra gondolok hanem azt mondom neki hogy hozd ide a papucsot,újságot,táskát stb akkor ide hozza vagy például ennél komolyabb vagy nehezebb dolgokat sztnék betanítani neki.Tudom hogy sok türelemmel és kitartással jár és nagyon sokáig tart.És ha van egy oldal vagy valami leírás vagy film, videó akkor ha tudjátok linkeljétek be.A tanítás nagyon sokba kerülne ha suliba járna és hát sztem jó idő töltés és legalább jobban össze szokok a kutyussal ha én tanítom.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. ápr. 8. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

"mondom neki hogy hozd ide a papucsot,újságot,táskát"

Te most hordárt/rabszolgát akarsz, vagy egy kiskutyát????

2009. ápr. 8. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén megy a Spektrumon a Póráz két végén című ismeretterjesztő sorozat.
2009. ápr. 8. 17:39
 3/10 A kérdező kommentje:
NEM!de hogy is csak szeretném ha sok mindent tudna de nem a rabszolgám lenne csak egy okos kutyus szeretnék.
2009. ápr. 8. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm második válaszoló.
2009. ápr. 8. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:

A kutya nem fog belehalni, ha csinál valamit! Láttál te már apporbolond kutyát?

A kérdezőnek: a könyvztárakban nagyon sok ilyen könyv van, inkább régebbiek, de nagyon hasznosak! :D A youtube-on van egy pasas aki bemutatja, hogyan taníts meg ezt azt a kutyádnak, de az angolul van. Ha tudsz angolul, szívesen belinketlem. :) Ha sokba kerül a kutyaiskola akkor járt el rendezvényekre. Pl ha a az agility érdekel, akkor egy versenyre, ha a frizbi akkor egy olyanra. De azért megsúgom: a kutyaiskolában is te neveled a kutyád, senki más, csak téged tanítanak meg, hogy hogyan bánjál vele. :) :) Azt még jó lenne tudni, hogy milyen kutyád lesz, mert nem mindegyikkel tudod csinálni amit szeretnél... Pl ha vadászkutyád lenne akkor nem tudnál vele őrző-védőzni, hiába akarnád (ez csak egy példa).

2009. ápr. 8. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
bocsi, apportbolond
2009. ápr. 8. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Klikkerrel ;o)

www.klikker.hu

Silvia Trkman videóit nézegetdheted, ha trükköket szeretnél tanítani ;o)

http://www.youtube.com/user/yolle555

2009. ápr. 8. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez hoszadalmas munka lesz. Eyg kutya betanítása nem olyan egyszerű, mint azt egyesek hiszik. Én a 101 kutyatrükk című könyvből tanítom a kutyámat, de vannak benne nehéz feladatok is. Benne vannak azok is amiket te mondtál, a hozd ide a papucsom az ulyságom.
2009. ápr. 29. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Én kutyás könyvekből tanítottam kutyusomat, de olyan okos volt, hogy csomó mindent magától megtanult, mármint megszokta, mit kérek olyankor tőle.

Ja, meg ha mondtam neki valamit, sosem csinálta, csak ha kedve volt meg volt nálam kaja.

Kis puli-tacskó keverék volt, nem volt gond, hogy nem szófogadó. De pl. nagytestű kutyát szigorúbban neveltem volna.

Kutyasuliba érdemes vinni őket, én is vittem az enyémet, de nem vettek komolyan és sértegették, mert keverék, meg kicsi ezért otthagytam.

2009. máj. 8. 21:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Szegény!Ezt nem értem hogy hogy lehetnek ilyenek az emberek csak azért mert neked keverék kutyusod van már sértegetni kel?Jó is hogy ott hagytad a sulit!És köszönöm a választ.
2009. máj. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!