Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A szomszéd öreglány kutyája állandóan rámaszik a másfél éve kislányomra és meg akarja ...
Az öreglány tudja jól de nem mindig hívja be a kutyáját. Volt hogy mi zavaruk be mert már kerülgette a kislányt és még mondta a kutyának nehogy már ezért begyere. Párom azt mondja ne jelentsem fel mert azzal csak a vitát csinálom mert nekem is van kutyám és az is kimegy az udvarra. De már az is csak akkor ha ott vagyok vele.
Keresgess itt:
Nem kerül annyiba,mint egy kerítés,de kicsit költséges,földbe kell szúrni és távol tartja a kutyát.
Hát én akármennyire szeretem imádom a kutyákat, tuti rárugnék egyet az ebre ha a gyerekemet akarná "meggyalázni"
Náluk ez a dominancia kifejezése... Szóval akárhányszor rámászik a kislányodra, azt jelzi , hogy ő a felsőbbrendűbb. A fenéket legyen már egy kutya felsőbbrendűbb a gyerekemnél. Na jó ha nem is bántod, kiabálj rá , szedd le azonnal a kicsiről , és mondd ,hogy NEM.
Ha az öreglány bedumál , üvöltsd le a fejét. Nehogy már a fika egye az óvodást. Nem képes megnevelni a kutyáját? Vállalja a felelősséget
Igaz,ha nem megy szépen,akkor durván kell megoldani.
szerezz be egy paprika sprayt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!