Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

A szomszéd öreglány kutyája állandóan rámaszik a másfél éve kislányomra és meg akarja ...

Az öreglány tudja jól de nem mindig hívja be a kutyáját. Volt hogy mi zavaruk be mert már kerülgette a kislányt és még mondta a kutyának nehogy már ezért begyere. Párom azt mondja ne jelentsem fel mert azzal csak a vitát csinálom mert nekem is van kutyám és az is kimegy az udvarra. De már az is csak akkor ha ott vagyok vele.

2011. aug. 2. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Keresgess itt:

[link]

Nem kerül annyiba,mint egy kerítés,de kicsit költséges,földbe kell szúrni és távol tartja a kutyát.

2011. aug. 2. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát én akármennyire szeretem imádom a kutyákat, tuti rárugnék egyet az ebre ha a gyerekemet akarná "meggyalázni"

Náluk ez a dominancia kifejezése... Szóval akárhányszor rámászik a kislányodra, azt jelzi , hogy ő a felsőbbrendűbb. A fenéket legyen már egy kutya felsőbbrendűbb a gyerekemnél. Na jó ha nem is bántod, kiabálj rá , szedd le azonnal a kicsiről , és mondd ,hogy NEM.

Ha az öreglány bedumál , üvöltsd le a fejét. Nehogy már a fika egye az óvodást. Nem képes megnevelni a kutyáját? Vállalja a felelősséget

2011. aug. 2. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Igaz,ha nem megy szépen,akkor durván kell megoldani.

szerezz be egy paprika sprayt.

2011. aug. 2. 19:51
 14/18 A kérdező kommentje:
A paprika spray nem jó mert rámenne a kislányra is a láthatatlan kerítés meg számomra megfizethetetlen a gyedem nincs annyi :(
2011. aug. 2. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:
értem.
2011. aug. 2. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:
ja elnézést a kislányos kutyás vagyok, csak ma már annyi az olyan ember aki a kutyuját a kislányának hívja hogy... tényleg bocsánat, hát ez esetben sem foglalkoznának nagyon az üggyel, kérd meg hogy amikor kint vagytok ne engedje ki... és tényleg elnézést
2011. aug. 2. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Valamelyik nap híradóban vagy a tényekben mondták, fél füllel hallottam... kiszaladt a kislány rántott hússal a kezében a kutyához, ő rá is csak egy pillanatra nem figyeltek, aztán most már ő is csak fél füllel fogja hallgatni a tévét... akár 2 éves a gyerek, akár 12, ha nincs kutya a közelben, még akkor sem lehet szem elől téveszteni egy másodpercre sem. Nem hiszem el, hogy nem tudsz rá odafigyelni, hogy ne másszon rá a kutya.
2011. aug. 10. 11:13
 18/18 anonim ***** válasza:
...és most a kutyát fogják elaltatni, holott a szülők voltak hülyék, meg a gyerek. És emiatt hal meg egy ártatlan állat. Mert nem lehetett odafigyelni a gyerekre. Ti is ide fogtok jutni? És még hasonló helyzetekbe?
2011. aug. 10. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!