Nem tudok eligazodni a fajták kötött (? ) (bővebben lent, fontos)
Most akkor melyik melyik:
Aussie,Border Colli,Colli,Sheltie.
Légyszi linkeljetek mindegyikről egy képet,mert nem tudom melyik melyik,mert mindengol össze vissza írják.
Ezenkívül valami olyan honlapot szeretnék olvasni,ahol ezekről a fajtákról egy helyen mmindent leírnak a kb ártól,a jellemükig és melyiknek milyen gazda való stb.
A válaszokat előre is köszönöm!:)
16/L
Gabica27 válasza:
Had javítsalak ki. A Border baromira nem ausztrál. Még amit linkeltél róla az is úgy kezdi, hogy "Hazája az Anglia és Skóci közötti határvidék, a "border"."
Köszönöm szépen a válaszokat,már értem,hogy melyik melyik fajta.:)
Segítenétek még egy kérdésben?Szerintetek zek közül a fajták közül,amiket kérdeztem melyik lenne nekem a legideálisabb.Társasházban lakunk,van egy három és fél éves tündéri,ragaszkodó,játékos yorkim,viszont az a baj vele,hogy nincs jól szocializálva kutyákkal.Nagyoon szeretm az álatokat az új kutyával sétálnék,játszanék minden nap.Olyan kutyát szeretnék,ami a lehető legjobban kijön természetétől fogva az én kis kutyusommal,okos,barátságos,ragaszkodó,kedves.
Szerintetek melyik lenne nekem a legjobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!