Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vennétek hosszúszőrű kölyök...

Vennétek hosszúszőrű kölyök bernáthegyit a 2,5 éves kislányotoknak? Nem tudom eldönteni, hogy nem túl kicsi-e még hozzá, vagy nem veszélyes még ilyen kicsi gyerekhez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 10:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Én is úgy értettem, hogy gyerek mellé, nyilván nem neki, főleg hogy ő gondozza, etesse stb. Már volt egyszer bernáthegyink /sajnos beteg volt a szive és el kellett altatni/, szóval tudjuk milyen jó természetű, jámbor és barátságos a gyerekekkel meg főleg és tisztában vagyunk az anyagi vonzatával is.

Bocsánat, hogy rosszul tettem fel a kérdést. Inkább arra lettem volna kiváncsi, hogy nem veszélyes-e, fertőzések szempontjából 2,5-3 éves gyerekre a folyton nyáladzó, nagy szőrű eb.

Valaki tud (főleg Pest megyében) megbízató tenyésztőt, akitől szeptember közepén elhozható lenne egy szuka?

2011. aug. 1. 14:00
 12/12 anonim válasza:
én is szeretnék bernáthegyit de nagyon nagy kutya,és véletlenül is /szándékosan sose/ kárt tehet a gyerekben. én egy kisebb kutyát mondanék,az én fiamnak westije van.
2011. okt. 30. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!