Szaporítót lehet büntetni, ha jó körülmények között tartja a kutyákat?
Szerintem kizárt, hogy büntetnének ezért. Hány kóbor kutya mászkál, szül az utcán mégsem foglalkozik vele a jó ég sem, hogy kié az a kutya, honnan jött és miért nem vigyázott rá a gazdája. Én mindennél jobban sajnálom az ilyen kutyákat.
Az egyik fajtatiszta kutyám szaporítótól van. Nem tudta már eladni a kölyköt, az idő pedig vészesen múlt... Egy szukájuk van és egy kanuk, bár eltudják őket különíteni és imádják a kutyáikat, valahogy mégsem tudok normális emberként nézni rájuk. Szerencsére náluk nem igen jött be a "hatalmas pénzkereset" ezzel, így remélhetőleg leállnak. A legtöbb kiskutyát el kellett ajándékozniuk, mert olyan fajtáról van szó, amit nem szívesen vesznek szaporítótól, törzskönyv nélkül. Nos, az utolsó kiskutyát úgy döntöttem befogadom. Még is csak jobb élete lesz nálam, mint valakinél, aki kényszerből fogadja el a faluban, láncra veri és "házörzőnek" tartja, nem kis kedvencnek.
Rengeteg boldog pillanatot okozott már, így örülök hogy emellett döntöttem, nem is olyan betegeskedő, mint a nagy ugyanolyan fajta, törzskönyvesen... Elég idegesítő ez, de valószínűleg mást nem tehetsz minthogy tűrsz.
sajnos ez van
mamám tegnap jött és mondta h képzeld lefialt a macska van hat aranyos kiscica
mondom remek
ja és a kutyus is terhes már megigértem a szomszédnak egy kiskutyát
na én nem álltam le vitatkozni mamámmal de elégggé elszomorít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!