Német közép spiccre lehet kutyaruhát adni télen?
Figyelt kérdés
Nem fognak hülyének nézni,h a nagy bundájára még ruhát adok?2011. júl. 31. 20:40
2/11 A kérdező kommentje:
hogy télen ne fázzon,ha kimegyek vele az utcára.Volt már,h felvettem az úton és remegett.azért gondoltam vmi ruhára!
2011. júl. 31. 20:43
3/11 anonim válasza:
Szerintem felesleges, mert elég nagy bundája van, de ha te úgy látod, hogy fázik, intenzívebb mozgásnál sem melegedik fel, akkor adhatsz rá egy kabátkát. Ne azzal törődj, hogy mások hülyének fognak-e nézni, hanem hogy a kutyának jó legyen.
4/11 anonim válasza:
a spccre??? Ami egyébként is imádja a telet/havat, mivel északi kutyafajta?
Na hát te tényleg az a fajta lehetsz, aki divatból aggat a kutyájára hacukát, bocsi, ha nyers voltam, de ez azért már durva..:)
23N
6/11 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem divatból akarok rá adni,mert ha abból akarnám,akkor nem is kérdeztem volna itt rá,hanem mentem volna a saját fejem után.
2011. júl. 31. 20:51
8/11 anonim válasza:
Fú, én se láttam még fázós spiccet:S
Persze adhatsz rá ruhát, de elég viccesen fog kinézni a tömött bundájával, mint egy kis kötözött sonka.
Mennyit szoktál lent lenni vele télen?
9/11 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretem a kiskutyámat.Azt szeretném,h semmiben ne szenvedjen hiányt.Mindent megveszek neki,amire csak szügsége van/lehet! :) :)
2011. júl. 31. 20:59
10/11 A kérdező kommentje:
Szeret kint lenni az udvaron,de akkor nem sokáig.max.10perc.Utána bekéretszkedik.Télen sétálni kevesebbet szoktunk,mint nyáron.Kb.1héten 3-4 alkalom.
2011. júl. 31. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!