Yorkit vásárban venni szabad?
Szerintem igen!
Ha kap hozzá törzskönyvet,meg minden. Ha megmutatják a szülöket.Ès ha virgoncak...(nem egy helyben fekszenek)...
Szóval szerintem igen,vehet vásárban. 30-50 ezerig talál ott yorkikat.. és semmi gond nincs szerintem azzal... :D remélem érthetöen fogalmaztam.. :D :D
Vásárban csak és kizárólag szaporítók árulnak,tenyésztő nem visz kutyát ilyen helyre.
Ha selejt keveréket akarsz,aki jó eséllyel beteges is,vegyél nyugodtan!Vásárban disznót szokás venni,nem kutyát.
Nem szabad a szaporítókat támogatni.
Vásárban csak a legalja szaporítók árulnak kölyköket. Ezek a kölykök általában nagyon korán el vannak választva az anyjuktól, 4-5 hetesen eladásra kínálják őket, hogy minél kisebbnek tűnjenek. Mivel a vásárban rengeteg ember és állat megfordul nagy a valószínűsége, hogy elkap valamit a legtöbbször oltatlan kiskutya és 2 héten belül belepusztul.
Továbbá ezek a kölykök csak a legritkább esetben fajtatiszták(azaz van törzskönyvük), általában keverékeket árulnak valami divatos fajának kikiáltva, hogy a sok hozzá nem értő barmot jól átvágják.
Utána persze nincs kihez visszamenni reklamálni, ha a "yorki" német juhász méretűre nőtt vagy elpusztult valami fertőzésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!