Valami frappáns kijelentést?
Figyelt kérdés
Már nem egyszer mentek el a házunk előtt késő éjjel, hergelve a kutyákat az egész utcában. Esetleg tudsz valami frappáns szöveget amit kiordíthatnék nekik vagy hangosan kijelenthetnék, mintha valakihez beszélnék a házban?2011. júl. 30. 23:44
1/16 anonim válasza:
" Apjuk! most már ereszd ki a velociraptort!"
2/16 anonim válasza:
első :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
3/16 anonim válasza:
én azzal szórakozok(panelba) hogy kiállko az ablakba este mikor senki nem jár és ha jön valaki arra akkor egy hatalmasat tapsolok ami visszhangzik is:D egyszer egy asszony elejtette a szatyrát volt aki felesett meg özzerezzent volt aki elkezdett futni:D nekem ez bevállt
ha van kocsid mondjuk az udvaron valaki bujjon el benne és kapcsolja fel a reflektort mikor arra megy te meg kiszülsz a kocsiba h KIT maradj:D
4/16 anonim válasza:
Ez nálunk szilveszterkor probléma. Dobálják a kutyát petárdával a hülyegyerekek. Én megfogadtam, hogy távirányítós kapumozgató elektronikával látom el a kaput és jövőre csak egy gombnyomás....meglátjuk elég bátrak lesznek-e akkor is hergelni a kutyát...kamera sem árt, hogy vissza is tudjam nézni, ha még röhöni akarok...
5/16 anonim válasza:
:DDDDDD
Nem tudok érdemben hozzászólni a kérdéshez, de a válaszokon nagyon röhögök :DDDD
6/16 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm a válaszokat :D Megfogadom őket, és várom a többit :D
2011. júl. 30. 23:58
7/16 Manesz válasza:
Te tibi, igaz az hogy van pár gyilkolásra idomított vadászkutyád?
8/16 anonim válasza:
esetleg vegyél egy kuvasz jegesmedve keverék kutyát résnyire hagyd nyitva a kaput h ne lássák de az kitudjon menni legalább nem kell kiabálnod nekik
9/16 anonim válasza:
A k.rva anyátokkal szórakozzatok, idióta köcsögök!
Nem frappáns, de közérthető, és hatásos.
10/16 anonim válasza:
öltözz be kutyának (sötétbe nem nehéz) és ha hergelnek ugass és ugatva mond h megsezlek te gázkamratöltelék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!