Adhatok a kiskutyámnak sóskát?
Persze előtte forró vízben megfonnyasztanám, leturmixolnám és kevernék hozzá kefírt.
A sóskától nem lesz baja?
Nem is gondoltam, hogy rendszeresen ezzel fogom tömni, csak néha-néha adnék neki.
első: nekünk a tenyésztő mondta, hogy kefírt, joghurtot kaphat persze mértékkel, de tejet, tejfölt nem igazán javasol neki. Ezért tettem bele neki kefírt.
adhatod neki és a kefirt, joghurtot túrót nyugodtan lehet neki adni.
Ezeket mind lehet adni:
brokkoli
kebimbó
kínai kel
uborka
karfiol
karalábé
csírák
tökfélék
répafélék
cékla
cukkíni
salátafélék
zeller
spenót
Tejjel, tejtermékkel kapcsolatban:
A tejben lévő tejcukrot, a laktózt a kutyák legtöbbje nem képes megemészteni, ezért hasmenésük lesz tőle. A tejcukrot nem tartalmazó tejtermékek például joghurt, kefír, tejföl etethetők, a natúr joghurt, kefír kifejezetten hasznos számukra. A tejfehérje továbbá gyakran okozója allergiás bőrtüneteknek, viszketésnek.
utolsó előtti: húúú, köszi szépen a felsorolást! már jó ideje ilyesmi felsorolást kerestem... édenkert.hu-n sem találtam ilyen jó felsorolást! még egyszer köszi!
utolsó: Neked is köszi! Ezért írtam feljebb azt, amit írtam. :) Én is natúr kefírt használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!