Milyen nevet adjak a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Begyűjtöttem egy 4-5 hónapos németjuhász, született gengszter kislány kutyust. Egyszerűen nem tudok neki nevet adni. Most Menőnek hívom, mert nagyon menő csajszli itt az utcánkban, de ez nem az igazi.
Tanács?
köszi
2009. ápr. 7. 11:20
1/38 anonim válasza:
Nézz meg egy kutyanévnaptárat... Annyi ilyen kérdés van már itt, uncsi...
2/38 anonim válasza:
3/38 anonim válasza:
és ezt nem lehet megjegyzés nélkül fűzni?
ő nem azt kérte hogy kutyanaptár... hanem hogy ti hogy hívnátok a kutyust aki menő. :D de a gyilkos név az cuki.
4/38 anonim válasza:
Hát a Gyilkos név az rohadt cuki... Főleg egy lánykutyának.
5/38 anonim válasza:
a menő az jobb?? -.-" egy lánykutyának?
6/38 A kérdező kommentje:
Kösz a tippet. megnézek egy naptárat. Ha uncsi a kérdés, akkor nem kötelező ám rá válaszolni :)
2009. ápr. 7. 11:34
7/38 anonim válasza:
A mi kutyánkat Fidónak hivják,ez egy latin szó,jelentése hűséges.
8/38 anonim válasza:
Az en nemetjuhaszomat REX nek hivtuk.. nah de o fiu volt..
nekem tetszene az Aliz,Bajnok,Bogas,Bizsu es a Daisy nev is :D
en egy kis bolognese akarok most venni kislanyt.. azt hiszem ot Szofi nak nevezem majd el :p
10/38 A kérdező kommentje:
na nem teljes németjuhász , van benne egy kis szetter beütés is..menhelyről hoztam el.
2009. ápr. 7. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!