Vemhes lett a kutyám de nem szeretnénk kiskutyákat! Mit lehet tenni?
Valahogy beszökhetett valami kóbor kan vagy ilyesmi mert vemhes lett a szuka kutyánk de nem szeretnénk kicsiket...Mit lehet ilyenkor tenni?
Olyan 1 hónapja lehet még a fialásig!!
ja ha meg megszületnek akkor nagy esélyük van menhelyre.. ne légy már nevetséges basszus.. tele vannak a menhelyek és az ország keverékekkel szerinted kinek kellenének még ingyen is? Vagy ha komplikáció lesz? sokkal nagyobb esélye van a szukának hogy az ellésbe hal bele mint az ivartalanításba..
Ne nyissunk erről erkölcsi vitát...majd ha nem lesznek tele a menhelyek akkor gondolkodhatunk mi helyes és mi nem..
Offolok, ezért elnézést, de:
miért kell a másik véleményét lehurrogni???
Legalább az állatbarátok legyenek kulturáltabbak!!!
Igen és életük végéig ott is fognak maradni? mi erre a biztosíték?
Azok akik tőled vitték el a kicsiket vihettek volna bármelyik menhelyről...mindenhol vannak keverék kiskutyák.
Én is adtam el kutyát 120 ezerért és hívtak fel 5 évvel később, hogy a kedves gazda leadta az Illatoson pedig a szerződésben elővásárlási jogom van és rendszeresen beszéltem vele telefonon majd mikor kérdőre vontam közölte, hogy hát...nem akart szólni de felásta a kertet és a férje allergiás lett rá...semmire nincs garancia csak míg engem bebiztosít az, hogy azonnal felhívnak ha olyan kutya kerül be akinek a chipje a nevemre van regisztrálva addig neked semmi garanciád ugyanerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!