Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusom füle kicsit deformá...

A kutyusom füle kicsit deformált. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy 3 hónap körüli beagle keverék kutyusról van szó, és aki látott már beagle-t akár képen akár valóságban, az tudja, hogy kb. úgy lógnia kéne, szépen egyenesen. Az enyémnek viszont az egyik füle mint hogyha meg lenne kicsit hajolva, és kifordulva így oldalra áll. Ha visszahajlítom, akkor amint elengedem megint szarul áll. Mit kéne csinálnom?
2011. júl. 27. 12:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vakargasd meg a tövét, azt szeretni szokták. :)
2011. júl. 27. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
ha nem zavarja, és nem is lesz tőle baja, akkor semmit. az én beagle keverékem sokszor direkt ferdén tartja a füleit, de pont ezért imádom. :D
2011. júl. 27. 12:41
 3/13 gr. Shadow ***** válasza:
Csinálhatsz pl. sült csirkét "Berci módra" sült krumplival és desszertnek tejszínes csokihabot... :-D
2011. júl. 27. 12:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Azért kaphatnék normális válaszokat is. Csak nem tudom h fog-e még ez változni vagy mit csináljak. Első kutyám, nem vagyok valami jártas ilyenekben.
2011. júl. 27. 12:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi sem tudjuk, fog-e még változni. De ahogy írták: ha a kutyust látnivalóan nem zavarja, nincs vele gondja, akkor semmi jelentősége, nem?
2011. júl. 27. 12:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megírni hogy eddig normális volt a füle, csak pár napja ilyen.
2011. júl. 27. 12:47
 7/13 A kérdező kommentje:
kizárólag ezért zavar
2011. júl. 27. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
érj hozzá, nyomogasd meg, és ha fáj neki, akkor van baj. ha nem, akkor nem kell parázni. :D
2011. júl. 27. 12:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem fáj neki.
2011. júl. 27. 12:52
 10/13 gr. Shadow ***** válasza:

Akkor bocs!

Egyébként ne aggódj, az is lehet hogy direkt tartja úgy.

Majd kinövi.

Nekem is beagle-m van de már másfél éves.

2011. júl. 27. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!