Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ugralos kutya! Adnatok magyara...

Ugralos kutya! Adnatok magyarazatott az en kutyusomra is?

Figyelt kérdés

Tehat az enyemnel nem hinnem hogy a fejebb kerules lenne az oka! Nalunk szigoruak a szabajok, a falka vezer en vagyok!

Es amugysem ram ugrik csak ugy fut pl utanam hogy ugralva derek magassagban ! Persze ram is neha! De inkabb csak igy fut! De mindig!!! Ha ki is viszem szaladok vele es o igy fut ! Miert? Az enyem kismeretu ! Bulldog!

2011. júl. 26. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Izgatott és játékból ugrál!! A tiédnél tényleg nem az a gond, mint amire írtál, hogy kíváncsi vagy, hogy miért ugrál a te kutyád. :D
2011. júl. 26. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:

Olyan mint egy kis szocske:)

Jolvan mar kezdttem azt hinni, hogy akad nemi agyi problemaja:)

2011. júl. 26. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak játszik és a barátnőm kutyája is így fut néha. :)
2011. júl. 26. 21:11
 4/8 anonim válasza:
Nemtudom menyi idős , de általában a fiatal kutyák vagy kutyakölykök szeretnek játszani és folyton azt várják.De ha rászólsz és farkasszemet nézel vele az talán bejön.Az én kutyámnál legalábbis bevált.
2011. júl. 26. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
a kaunk is így szokott "futni".. érdekes látvány :D
2011. júl. 26. 23:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon erdekes az biztos! szoktam rajta nevetni:)
2011. júl. 26. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Igen, nagyon erdekes az biztos! szoktam rajta nevetni:)"...éééés ezzel sikerült is rögzíteni ezt a tipusú viselkedést a kutyában!

Tehát azért mert a kutya azt hiszi ez tetszik a gazdinak, csak így tud megfelelni az elvárásainak és ezért ezt az ugrálást ismételgeti...

2011. júl. 28. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Es akkor mivan???? ugralyon ha jol esik neki!

Nem azt irtam, hogy zavar!!!Amugy mast miert nem tanult meg hiszen mindenen nevetek amit csianl, nem sirok ha valami jopofat csinal talan!

2011. júl. 29. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!