Egy kan kutya menni idő alatt képes megtermékenyíteni egy nőstényt? (bővebben lent)
Van egy r.ohadt keverék d.ög a környékünkön aki egész nap ki be járkálhat a gazdái felügyelete nélkül.Ez még talán oké lenne,viszont nem ivartalanították a felelőtlen eszetlen id.ióták(elnézést,bar.omira felidegesített az eset). A lényeg,hogy az én fajtiszta gyönyörű kutyámmal ,,ki akart kezdeni".Úgy futottam mint még soha,10-15 mp-nél nem tarthatott tovább.Ennyi idő alatt meg tudta termékenyíteni a kutyámat?Talán bután hangozhat a kérdés,de nem tudom,hogy megy ez a kutyáknál. Tegnap előtt kezdődött,ez a kis rühes bejött az udvarunkba.Igen,a kis ro.hadék lehúzta a kilincset. -.- 3 kutyám van,úgy hogy nem vagyok biztos benne,hogy akkor is felcsinálta volna a Goldenemet.Meg azt hiszem 5 percnél nem lehetett tovább bent.Szerintetek ha visszajár és még mindig próbálja kinyitni a kaput,akkor nem termékenyítette meg és nagyon megszeretné? A másik amitől még rohadtul felmegy bennem a pumpa,hogy emiatt a korcs miatt már a kaput se lehet nyitva hagyni 5 percre se. Áhhh. :\\
13/L
Vettetek egy fajtatiszta kutyát,azért,hogy pénzt csikarjatok belőle,és van pofád mást szidni? Neki pontúgy lehet,hogy jelenleg nem telik rá.És képzeld,nem az a kutya a hibás, hanem a te dögöd csábítja oda. Ti pont olyan felelőtlenek vagytok,mint ő.
EGyébként meg 0 különbség van a ti gyönyörű goldenetek,és az útszéli korcs között.Ugyanis törzskönyv nélkül ő is csak egy útszéli korcs.
És ha a ti felelőtlenségetekből kiskutyák születnek,mi lesz? Megölitek őket?
Nekem is van gyönyörű,fajtatiszta ( és nem csak annak mondott ) kutyusom,és lám,ivartalanítva van,mert nem akarom kihasználni,és feleslegesen kínozni azért,hogy 20ezres kölyköket gyártson nekem.
Annyira el vagy szállva a gyönyörű,fajtatiszta kutyádtól,aztán lehet,hogy a kis korcs még bőven ott fog rodeózni, mikor a tied rég megdöglött valami öröklött betegségbe.
Nincs jogod szidni a keverék gazdiját. Sőt, ő legalább nem akar szándékosan szaporítani.
Na,lement a pumpa. Elnézést,most már lenyugodtam,de nagyon kész voltam most idegileg.
Ne akard bemesélni nekem,hogy te nem voltál még egyszer sem mélyponton pénzügyileg.Igen is be vannak oltva a kutyák minden ellen,csak most picit nehezebben mennek a dolgaink mint szoktak. Nem vagyunk szaporítók,és a kölyköket sem adnánk 10 ezer ft fölött.Igaz,nem törzskönyves a kutyám,de igazi gyönyörű zsemleszínű Golden Retriever.
És nem,nem verném meg a kutyát,csak mondom,teljesen elszállt az agyam,mert tudom,hogy ez most nagyon nem hiányozna a szüleimnek. Épp elég nekik,hogy van 4 gyerekük.
Most lehet leszidni,de ez van,ideges voltam,kész ennyi sajnálom. :\
A ti felelősségetek vigyázni a tüzelő szukátokra, nem mást kell szidni, ilyenkor bizony nem lehet egy percre se felügyelet nélkül hagyni a kutyát.
Ha nem ragadtak össze, akkor kevés a valószínűsége, hogy ebből lesz kölyök. de zárjátok be a szukát, mert előbb-utóbb vagy ez vagy másik kutya be fog jutni a kertbe.
Egyébként felháborító, ahogy más emberekről és állatokról beszélsz, kicsit visszafoghatnád magad. Ti is ugyanannyira "felelőtlen idióták" vagytok, amiért nincs ivartalanítva a szuka, ugyanis ha nincs törzskönyve ő is ugyanolyan keverék mint a másik.
A vicces itt az,hogy nem is tüzel a szukánk.Szeptemberben fog tüzelni.
Így utólag,nem szaporítás miatt vettük,sőt,a szüleimnek eszébe sem jutott még egy kutya,nekem volt minden álmom egy Golden Retriever.
Ha nem tüzel, akkor mégis hogy gondoltad, hogy megtermékenyítette?
Istenem...
Akkor ez mi konkrétan, ha nem szaporítás? Ha nincs tk-e a szukádnak szimplán (számodra) gyönyörű.
Egy kutya általában a gazdájának szép, legyen az keverék, vagy akármilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!