Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyanyíró - milyet érdemes...

(L) Bella (L) kérdése:

Kutyanyíró - milyet érdemes venni otthoni használatra?

Figyelt kérdés
látok 10 000 Ft-ért és 40 000 Ft-ért is. Máltaim van, őt kéne havonta nyírnom, jó ehhez az olcsóbb fajta is?
2011. júl. 26. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nem viszi a szőrét vidd vissza és kötelesek a pénzt vissza adni!(ha üzletbe vetted)

Ez benne van a fogyasztói védelembe! Nyugodottan hivatkozz rá!

Én mondjuk a SPAR-ba vettem egyszer és 2 év garancia volt rá és 3.nyírásnál nem vitte a szőrét hanem tépte.Vissza vittem és az árát vissza kaptam.(cirkusz nélkül)

2011. júl. 28. 10:11
 12/12 anonim válasza:

Azért azt megkérdezném, hogy melyik az a kutyakozmetikus, aki 800-1000.- ért nyírja a kutyát? Nekem spánielem van, olyan havonta kell nyírni, és 4500 a legolcsóbb, amennyiért itt Pesten megnyírják.

Ezért én is itthon kozmetikázom, mert egy jobb gépet is tudok venni pár hónap árából.

2011. szept. 1. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!