Mi legyen a kuty neve, ami különleges, de nem kimondottan emberi név?
Kósza, Babó, Bogyó, Czifra (bár ez inkább tarka kutyihoz való név)
Csocsó, Picúr,Manó, Manka, Mogyi
Az első válaszolót miért pontoztátok le? Mert nektek nem tetszett a név amit irt,mi?
na,ezért utálom az iylen kérdéseket! mert ha vkinek nem tetszik egy név,egyből lepontozza a másikat.
A kutyát meg nevezd szarjankónak :)
itt ha végig nézed az oldalakat akkor tuti találsz olyat ami ilyenféle kérdés.amúgy meg a kutyanévnaptrában sztem sz*r nevek vannak.
nekem ezek tetszenek(tudom nem túl magyarosak, de ezért nem kell lepontozni):
Zara, Ashley, Missy, Paniwi, Amy, Amira, Pixie, Gina, Jenny, Miley (Májlí), Zahír, Avon, Viva, Prada, Nara, Perla, Dolce, Kinko, Minnie, Jara, Mira
ezeket pedig iwiwen találtam:
Nico, Maya, Liza, Peggy, Pami, Mazsi, Sába, Vénusz, Héra, Leila, Lili, Kira, Szafi, Sztella, Shíva, Tina, Molly, Gésa, Pumi( egy pulinak jó lenne:D ), Szörpi, Kála, Jázmin, Niké, Málna...
Majd írd már meg mi lett a neve a kutyusnak, akár 1 hét múlva is.
Böngéssz végig egy kutyanév-naptárat. Én is onnan akadtam rá az enyémnek a hozzá illő névre:)
A tiédnek mivel fekete a Mistic-et adnám vagy a nagy szőre miatt a Vadócot.
Mellesleg kedves ivartalanítós válaszoló miért nem húzol már a francba?? Senki nem kíváncsi az állandó kioktatásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!