Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajanlanatok valami kutyas...

Ajanlanatok valami kutyas orogramot?

Figyelt kérdés

eleg sok szabad idom van mostanaba..szeretnek minnel tobb idot eltolteni a kutyaimmal;golden retriever,nemet dog,szetter-spaniel keverek..

varosba nem szivesen mennek veluk setalni...uszni szoktunk menni,de a dog nem igazan elvezi,ugyhogy inkabb valami mas kellene..az erdobe meg szoktunk jarni,de oda kicsit felek vinni,mert a vadvedelmi tortvenyek allitolag tiltjak hogy kutyakat erdobe vigyenek vadaszidenyen kivul mert megijesztik vagy kergetik a vadakat..(nemet dogokkal regebben vadasztak,de betiltottak..kb azert mert meg is oli a nagyvadakat:D(oz..stb)?)

ugyhoy ha ezeket kizarom..akkor kicsit nehez kitalalni valamit..szoval viz, erdo meg dombok allnak a rendelkezesunkre..

ti ilyenkor hol es mit szoktatok csinalni a kutyaitokkal?

:)

2011. júl. 26. 08:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Programot*
2011. júl. 26. 08:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy kutyám van és a közelemben nincsenek dombok, de én ha programot akarok csinálni akkor adok neki néhány játékos feladatot, például próbád meg velük a nyomkövetést, ha labdázósak akkor menj fel a dombra és onnan dobáld le nekik és aki visszahozza az kaját kap, igy egy kicsi versengés is lesz köztük és a dombon rohangálástól izmosak is lesznek, vagy kösd össze pórázzal a kutyákat és ugy dobd el, igy megtanulnak együtt dolgozni, csak akkor az összes kapjon kaját
2011. júl. 26. 09:55
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon jo otlet ez a dombos-labdas jatek! koszii!
2011. júl. 26. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Frizbi?
2011. júl. 26. 11:03
 5/5 A kérdező kommentje:
az nem jo,mert nem tanitottam meg oket arra hogy elkapjak..labdazni szoktak csak..
2011. júl. 26. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!