Alaszkai malamut kölyköt szeretnék ingyen!? Bővebben lent
Ingyen szinte lehetetlen, a fajtamentők se hülyék, nem osztogatnak ingyen kölyökkutyát...
Vagy menhelyen nézz szét, vagy áldozol rá annyit amennyiből normális tenyésztőtől vehetsz egészséges kutyát.
Itt vannak a fajtamentők, de most nincs kölyök.
De lehet hogy a család várna egy picit most inkább, és nem is biztos, hogy malamutot szeretne.
tudom h ajándékozni nem nagyon szeretnek az emberek
a családnak nincs pénze kutyára és én nem vagyok családtag h csak úgy 60-70ezer forintos kutyát vegyek neki
nem azért írtam ki h idióta válaszokat kapjak hanem azért h segítsek
de te lehet h ezt másképp gondolod
Ha nincs penzuk kutyara, mibol lesz tapra, meg dokira? Ez nem kotoszkodes....
Es marpedig a tenyeszto megdolgozik hogy szep egeszseges fajtatiszta kiskutya legyen, miert adna ingyan ha o is sok penzt es energiat tesz bele?
En is ismerek egy kedves, aranyos kisfiut aki nagyon szeretne egy playstation 3-at, megsem irhatok a gyartonak hogy adjon ingyen mert olyan jo kisfiu... A vilag mar csak igy mukodik...
Sajnos fajtatiszta kiskutyát sehol nem kapsz ingyen. Nagyon ragaszkodsz a fajtához? A kislány egy helyes kis keveréknek is biztosan nagyon örülne, ha nem akarják tenyészteni, kiállítani, akkor egy keverék is ugyanolyan jó társ lehet. Besétálsz egy menhelyre és választasz egy kölyköt, egy életre hálás társa lesz a gyereknek.
De még mielőtt kutyát ajándékozol mindenképpen beszéld meg a család minden tagjával. Könnyen lehet, hogy még nem tették túl magukat a másik kutya halálán, esetleg nincs pénzük, idejük egy kölyökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!