Mi lehet a baja? (Többi lent) Heeelp Pls!
Van egy rottweiler-németjuhász keverék 1 éves kutyám..
Elvittem oltásra, az orvos nagyon szerencsétlen volt, nagyon fél a kutyáktól..-.-"
Szóval remegő kézzel adta be az oltást a kutyának..
Én csináltam szinte mindent (lekellett fogni stb)
Annyira félt tőle, hogy szájkosarat kellett tenni rá, pedig a kutya még a fejét se forditotta el...
Nahm.. Miután beadta az oltást, hazafelé összeesett a kutyám és leszédült az útról.. 15-20 perc múlva tudtam csak lábra állítani.. Haza értünk, a kutya szinte megvolt halva.. Ivott-evett és estére jobban lett.. (ez kb 2 hete volt) Azóta akárhányszor vittem sétálni, fél óránál többre nem vittem) Mindig össze esett, és csak 15-20 perc múlva lehet csak elindulni vele..
A mai napon is így történt, de ma olyan durva volt, hogy a családtagjaim jöttek segíteni rajta..
A kutya most itthon van,elméletileg egézségesen..
Ma felmerült bennünk, hogy cukorbeteg lehet..
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
20:38 : Nem mindennap, az oltás után 3-szor vittem sétálni, kifulladt, elég meleg is volt, nagy testü kutya.. azt gondoltuk, hogy a meleg miatt kiszáradt,kifulladt.. mindenképp elviszem orvoshoz, addig nem is sétáltatom..
Köszönöm szépen a válaszokat!
Vidd el állatorvoshoz mindenkép.Nem biztos, hogy az orvos hibája de az is meglehet.Nekem fajtiszta rotweilerem van sajnos már elég öreg de nem régen velünk is megestek ilyenek, az orvos azt mondta hogy a nagy melegtől tönkre megy a rotik szive és ez a fiatalabb kutyákra is igaz.
Remélem semmi baja nem lesz és rendben felépül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!