Szerintetek az ír szetter egy kitűnő kutyafajta?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 12:16
1/8 anonim válasza:
igen. Egyik ismerősömnek is az van és nagyon okos, kedves kutya
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos hogy szép.
Nekem angol szetterem van, annak a viselkedésével is meg vagyok (többnyire) elégedve.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi
2011. júl. 25. 12:25
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Miben tűnik ki? Tehát pl egy goldi, ami lehet vakvezető, az kitűnik a többszáz fajta közül, vagy egy husky ami mostoha körülmények között dolgozik amit más kis se bír.
5/8 anonim válasza:
Miert lenne kituno?
Olyannincs hogy egy fajta kituno, mindnek vannak jo meg kevesbe jo tulajdonsagaik, a gazdin mulik mennyire hozza ki a pozitivat es nyomja el a negativumokat.
Az Ir szetterrel is vannak gondok, pl. eleg onfeju egy fajta, vadaszkutya tehat hatalmas es nehezen kielegitheto a mozgasigeny, testileg es agyilag is komoly es rendszeres foglalkozast igenyel.
6/8 anonim válasza:
fogadok ezt a kérdést is te írtad ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2026831-irtor..
7/8 A kérdező kommentje:
bocsi rosszul tettem fel a kerdest:
szerintetek miben és miért jó az ír szetter?
az utsónak pedig üzenem, hogy nem én írtam ki azt a kerdest
2011. júl. 27. 12:03
8/8 A kérdező kommentje:
egyébként meg az ír szetter is kitűnik a többi kutyafajtaközül: nagyon jó vadászképességeivel, vagy szépségével vagy pedig (ha jól képzik ki) okosságával :)
2011. júl. 27. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!