Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire szoktak keverek...

Catz kérdése:

Mennyire szoktak keverek kutyaval BH-vizsgara menni?

Figyelt kérdés
Van egy 12 honapos vizsla keverekem. Szeretnem vele iden/jövöre letenni a BH1-es vizsgat. Csak nem fognak rank "csunyan nezni", hogy ö csak egy keverek es nem fajtatiszta munkakutya?
2011. júl. 24. 22:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy ez fajtához lenne kötve..szerintem probáld emg nyugodtan bár sznobok mindenhol vannak..
2011. júl. 24. 22:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, igen azt tudom, hogy barmilyen kutyaval letehetö. Csak utalom az ilyen sznob embereket...
2011. júl. 24. 22:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ez nem a fajtán vagy a nem fajtán múlik menjél nyugodtan és légy büszke a kutyusodra
2011. júl. 24. 22:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezen ne akadj fenn, sok keverék kutya tesz le BH-t. Inkább gyakorolj vele sokat, és légy büszke rá, a hülye emberekkel meg ne foglalkozz! Sok sikert!
2011. júl. 24. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Neeem! Sőt, manapság sokan díjazzák, hogy nem csak fajtatiszták járnak kutyaiskolába:) Hasznos dolog, szerintem megéri elvinni:)
2011. júl. 24. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

előzővagyok*

Ja, és sokszor a keverékek sokkal fogékonyabbak..:) Az enyém klikker nélkül 5 perc alatt tanult meg pacsizni, kb. 15 perc alatt hemperegni:) Az egyetlen dolog az a "Szégyelld magad" volt, amit két hétig vettünk:) De klikkerrel az is hamarabb meg lett volna. Egyébként a klikkeres tanítás is "menővé" vált Magyarországon. Olvass utána interneten, érdemes lehet neki kezdeni, csak valamiért én nem nagyon merek...:D

2011. júl. 24. 22:54
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a biztatast. Öreg kutyammal csak kutyaiskolan belül vizsgaztunk (alap, közep 90 %), es most szeretnek a kicsivel valami hivatalosat is tenni.

Csak gondoltam felkeszülök a "köpködesre" :D vagy remenykedek, hogy normalis birot fogok ki :D:D

2011. júl. 24. 22:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Klikkert hasznalunk :)
2011. júl. 24. 22:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden bíró a kutya és a gazda munkáját nézi és nem a kutya fajtáját.

Arra figyelj, chipet ellenőriznek felvezetéskor. Az ellenőrzés elviselése az egyik vézenpróba.

2011. júl. 24. 23:34
 10/13 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott, ha a kutya nem agresszivan reagal, hanem tulzottan pozitivan (pl. megnyalja a kezet) akkor az sem felelt meg a közömbössegi proban?
2011. júl. 24. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!