Bassethoundról TAPASZTALATOK?
mindenre kíváncsi vagyok, mozgásigénye, ápolása, tanítása, természete stb.. TAPASZTALATOKRA vagyok kíváncsi NEM A GOOGLE-ra
köszönöm előre is :)

2 évig bírtam idegekkel, majd miután szanaszét csikarta a körmével a kocsimat elajándékoztam.
Az én kutyám ilyen volt: neveletlen pedig foglalkoztam vele, de az is lehet, hogy süket volt és nem is hallotta mit beszélek. Nagy udvarban tartottam, sokat nem mozgott, jártam vele sétálni volt mikor félúton lefeküdt és elaludt, na olyankor nagyon ideges voltam. A fülét havonta kell takarítani.
Egyébként pedig álmaim kutyája, de akármennyire is szeretem nem fogok még egyszer ilyen kutyát venni.

nekem van egy féléves bassethoundom. hát ha ilyet akarsz készülj fel mindenre:)
nagyon igényes kutya oda kell figyelni arra hogy milyen tápot adsz neki (én friskies junior-t adok neki)
rendszeresen fürdetni kell ill. takarítani a fülét
csonterősítőt kell neki adni
krumplit és kenyeret nem szabad neki adni
a bódéja legyen szigetelt(nekem 3 rétegben van szigetelve)
a cipőket szétszedi kb 4-5 hónapod koráig
meg az enyim mindent megrág ami piros:)és mindent ellop(ruha,törülköző,bármit)
a meleget nem bírja ( ha nagyon meleg van akkor benn van a lakásban)
igényli a játékot, egyedül nem szeret lenni, mindig beszélni kell hozzá,
ha van még kérdésed nyugodtan írj és válaszolok:)

-_-"
Igényes kutya és szeméttel eteted??? A friskies benne van a 3 legrosszabb minőségű táp listájában...
minden kutyának kell ízületvédő kölyökként (zöld kagyló kivonat-a legjobb a luposan gelenkraft)
A krumpli és a kenyér mellet, egy kutya se kaphat csontot, árpagyöngyöt, paradicsomot, csokit, disznóhúst stb stb ez nem túl egyedi...minden kutyaházat szigetelni kell és jó a műanyag hőfüggöny is
Ez minden kutyára igaz kölyökként...rágnak.. le kell róla nevelni.
Minden kutya igényli a társaságot, játékot és a többség nem bírja a meleget...(tekintettel arra, hogy csak a talppárnáin és lihegéssel tud hőt leadni)
a basetteknek több örökletes betegsége is van ezért jó tenyészetből érdemes venni, a fülére fokozottan kell figyelni valamint lehetőleg ne sokat lépcsőzzön.
Természetre elég makacsok és tanítani nehéz őket de ennek ellenére okos kutyák.

"2 évig bírtam idegekkel, majd miután szanaszét csikarta a körmével a kocsimat elajándékoztam. " szerintem neked plüsskutyán kívül semmi sem való..
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!