A kutyáknak árt a cigaretta füst?
Figyelt kérdés
Az én kutyám kint lakik a konyhába, ami egy szűk, zárt helység. És anyukámék ott szoktak mindig ciizni szellőztetés nélkül, persze pár óra múlva már alig lehet érezni a füstöt.. szeretném tudni, hogy ez mennyire árt egy kutyának, aki egész nap azt a levegőt szívja?=S2009. ápr. 5. 10:40
11/12 anonim válasza:
Jah értem, ez már más... Szerintem anyukáddal beszélj először, majd ő bizti tud vlaamit tenni ellene. Pl.: anuykádat beszéld rá hogy tarthasd a szobádban, és akkor ő megbeszéli mostohaapukáddal, és az sokkal jobb. Én most fogok kapni majd egy szobakutyát, bár én jobb helyzetbe vagyok, hisz van udvarunk, de ugye ő a lakásba lesz, és leginkább a szobámba, de az egész ház nyitott lesz számára. Meg az udvarba bármikor kimehet majd...
12/12 anonim válasza:
19:55-ös vagyok és csak annyit akarok még hogy sztem "apukád"se akarja majd hogy ott szenvedjen a kutya attól még hogy utálja sztem nem szeretné végig nézni hogy a kutyus ott szívja a füstöt és rosszul van és majd bele döglik:SMindenképpen meg kel beszélni a mostoha apukáddal vagy kérd meg anyukádat hogy beszéljen vele.De ha nekem lett volna egy mostoha apám akkor nem nagyon érdekelne hogy mit mond mert én a kutyámat nem hagyom ott a füstben.Ha a mostoha apukád háza akkor megértem hogy nem akarja hogy kutya a szobádban főleg hogy utálja de szegény kutya akkor meg ott fog meg fúladni:S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!