Vélemények a Boxerről?
Sziasztok. Vettem egy kiskutyát, 2 hét múlva elhozhatom. véleményeket szeretnék gazdiktól, hogy milyen kis korában, és milyen lesz nagykorában. Arra vagyok kiváncsi hogy miket szeret játszani, milyen a természete, stb...
Magát a fajtát ismerem, nem kell oltogatni, hogy vettem egy kutyát, és még csak nem is ismerme a fajtáját. De nagyon is ismerem, csak a szellemiségére lennék kiváncsi.
Nekem van egy fiú. Taníts neki sok mindent,minél hamarabb. Sokszor fel fogja majd dobni a kedved ;DD ezt garantálom!
Szóval, szereti a "huzogatható" dolgokat van benne erő:D Labdás játékokért odavan, az enyém. Más kutyákkal remekül kijön, imádja a társaságot. Szeret futkosni más (vele egykorú) kutyákkal. Nem tudom, érdekel-e, de Pro Plan-nel etetem, gyönyörűen fejlődik. Szerintem láncpórázt vegyél neki, nekem is az van, és már nem harapdálja, mint azelőtt. Nem tudom, lesz-e belőle jelzőkutya, mivel eddig még csak a kutyákat ugtja.:DD A csirkéket is szereti :D játszadozik velük, nincs vadászösztöne, ezért elvan velük :D Majd rakj fel róla egy képet ;) Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!