Hogy eteted a kutyádat? Főzöl neki vagy Táp vagy Maradék.
Hills száraztáp + havonta néhányszor főtt csirkemell fűszer nélkül rizzsel. (azt imádja)
(és néha egy-két szem chips, mert rajongásig meg van vadulva tőle és nem bírom megállni:)
23:50
A hal nem igazán kutyának való étel mert szálkás de te tudod ! Am én főzök neki csirkeláb kenyérel meg tésztával . Néha kap konzervet meg tápot is bele !
Főzök neki és tápot kap. Maradékot szinte soha, mert nem nagyon van olyan, ami alkalmas lenne neki is. Persze ha van akkor szokott kapni, de ezek inkább kis falatkák vagy bele rakom a vacsijába. Például csirke mell vagy ilyesmik.
Tápot Royal Canin Mini Adultot kap.
Főzni szoktam neki rizst, zöldséget, (tésztát ritkán mert kevésbé szereti), csirke májat, darált sertés húst, csirke farhátat. Egy héten legalább 2x főzök neki és vasárnap mindig főtt húsit kap(levesből) rizzsel és zöldséggel. Többi napokon tápot kap. Tojást szoktam adni neki hetente 1x.
Lassan 3 éves Pekingi palotakutya.
Maradékot eszik (nem moslék, és nem romlott!): tészta tejjel, főzelékek, csont, kenyér tejjel. És tápot is kap de azt csak nasiként :)
Tudom, hogy sokak szerint ez nem egészséges, de nem kérek kioktatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!