Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megfelelő társ lenne így egy...

Megfelelő társ lenne így egy spániel?

Figyelt kérdés

Aranyszínű Angol Cocker Spánielt szeretnék vásárolni!

Szeretném, ha nagyon jó társ lenne, szerető kutya aki imádja a gazdáját, okos és szófogadó. De ha idegenek jönnek, jelezne ugatással. Idegeneknek nem engedné meg hogy megsimogassák, nem fogadna el tőlük ételt. Csak ha én azt megengedném. Nem tudnák elrabolni, mivel meg tudná védeni magát.

Bírná az utazásokat a repülőn, mivel sokat kellene majd utaznunk.

És szobakutya lenne.

Ha ezek az elvárásaim, akkor ennek meg tud felelni egy spániel? Persze rengeteg foglalkozással.

Kb. hány kiló egy felnőtt szuka?

Köszi

2011. júl. 22. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Hú, hát tényleg rengeteget kellene vele foglalkozni, hogy ez mind teljesüljön :)

Olyan 15 kg lehet a kutya.

2011. júl. 22. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk volt 2 spánielünk, szerintem az, hogy ne fogadjon el étel ahhoz szükséges a kutyasuli, viszont nálunk az egyik csak az családtagokat szerette és ha jött valaki megugatta és elvonult..a másik viszont a nyakába ugrott és nyalt-falt minden embert..szerintem ez nem a fajtától függ hanem egyedtől, szobakutyának teljesen jó megfelelő mozgás mellett, mivel a spánielek nagy mozgásigényűek..pontos súlyát nem tudom...sajnos ez már régen volt..most cavalierünk van:D
2011. júl. 22. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem megfelelő, de azért pár dolog nevelés kérdése. Testmozgás, fegyelem, szeretet. :)

Marmagassága: A kanok marmagassága 39-41 cm, a szukáké 38-39 cm.

Testtömege: Mintegy 13-15 kg

További infó: [link]

2011. júl. 23. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!