Tapasztalatok nem vegyi alapú bolha/kullancs riasztással? Skudora, meg erre Catandogsra gondolok.
Link hozzájuk: [link]
Nekem olyan hihetetlenül hangzik, hogy működnek, de több gazdival is találkoztam, aki esküszik rájuk.
Tanulság: a hülyék köztünk járnak. Nyilván semmi haszna nincs.
De mondok egy érdekességet: én vettem egy kullancskiszedő csipeszt tavasszal, addig napi 1-2 kullancsot szedtem ki, azután egy se volt benne. És nem került 11 ezer ft-ba:)
Én még nem próbáltam, de sokaktól hallom, hogy tényleg hatásos.
Előző: kiszedheted belőle a kullancsot, de attól még ugyanúgy babéziás, lyme kóros lehet a kutyád, ha fertőzött volt a kullancs, mi ezt akarjuk megelőzni a különböző szerekkel.
Mi is a bio módszerekkel kísérleteztünk ...biospotix nyakörvvel .. nagyon nem vált be.
Viszont az emberre való bio kullancsriasztó spray teljesen jól bejött ... mielött megyünk lefújom őket, legalább kellemesen citromillatúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!