Hol lehet venni kullancskiszedőt? Milyen típusú helyeken?
Figyelt kérdés
Mert a csipesz nem a legjobb megoldás.2009. ápr. 3. 15:35
1/8 anonim válasza:
Emberi vagy állatgyógyszertárban, állatorvosnál... Bocsi, macskáim vannak és többet vagyok állatorvosnál, mint emberinél.:)
2/8 anonim válasza:
Ó, bocsi, ez egy véletlen kérdés volt, azt hittem, hogy még az egészségügyieket olvasom. Ezek szerint akkor jó, hogy az állatorvost írtam.:) Ja, és állatkereskedésekben, Fressnapf-ban is van.
3/8 anonim válasza:
Vegyél vmi cseppet, nyakörvet és akkor erre nem lesz szükséged. És később az állatorvosra sem.
4/8 anonim válasza:
Nah, ez utóbbi azért így ebben a formában nem igaz. Aki azt hiszi h ezek a nyakörvek, cseppek 100%-os védelmet biztosítanak az áltatja magát...és veszélyezteti a kutya életét. Természetesen jók ezek a cuccok - annál meg méginkább ha nem használsz semmit -, de ne higgye azt senki, hogy innentől nem kell odafigyelni arra h van-e a kutyában kullancs vagy sem.
5/8 anonim válasza:
Kutyáknak szerintem gyógyszertárban nem kapsz, állatorvosokat kell megkérdezni. Ha mást nem akkor ők rendelnek neked. Vannak amiket nem lehet beszerezni csak ők vehetik meg. De aztán ugyanúgy odaadja neked szóval nincs gond. De kell, hogy legyen nála vagy ő majd mondd egy helyet, ahol meg tudod venni.
6/8 anonim válasza:
A fressnapfban lehet kapni fém kullancskiszedőt.
7/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen felesleges, szemöldökcsipesszel is ki lehet szedni komplikáció nélkül. Azt meg kapsz bármelyik 100Ft-osban.
8/8 A kérdező kommentje:
szemöldök csipesszel szedtem régen a macskám bundájából, nem is volt gond.mostmeg a kutyám pucujánál volt a kullancs és úgy belefúrta magát(mert olyan lágy ott a bőr), hogy alig tudtam kiszedni, mert a csipesz mindig a potrohára "illeszkedett".egyszerűen nem tudtam alányúlni. megizzadtam mire kiszedtem, pedig a kutyát a tesóm le is fogta ahogy tudta.
köszi az eddigi válaszokat
2009. ápr. 3. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!