A yorkitok is szokott "öklendezni"?
Figyelt kérdés
Az állatorvos aztmondta kistestűeknél gyakori, barátnőmnek is szokta csinálni2011. júl. 21. 08:30
1/12 A kérdező kommentje:
A yorkitok szokott öklendezni?*
2011. júl. 21. 08:31
2/12 anonim válasza:
igen szokott. Foleg ha a kertben jatszik,csocsal es veletlen lenyel vmit
3/12 A kérdező kommentje:
orvos aztmondta megkell operálni a nyakát hogy nagyobb legyen de én nagyon féltem nem akarom megoperálni
2011. júl. 21. 08:46
4/12 anonim válasza:
1. nem neked kell megoperálni
2. a kutya a sajnálatoddal nincs előrébb, nincs jogod az önzőséged miatt megfosztani a lehetőségtől h egészséges legyen és normális kutyaként játszhasson, ehessen stb
5/12 anonim válasza:
a barátnőmnek a yorkia nem szokott öklendezni, de hallottam olyanokat, h némelyik yorki szokott. az öklendezést milyen sűrűn csinálja?
6/12 anonim válasza:
elso vagyok
nem tudom masoknal is igy van-e,de az en kutyusom nem nagyon szereti megragni a kajat. Inkabb lenyeli egyben... Neha akkor is oklendezik
7/12 anonim válasza:
ja az én tacsküm is csináltah nem rág bezabálja, majd minden este kihányta ugy egybe. azóta megleleztük az adagját h egyszerre kevesebbet tömjön be és azt már nem hányja ki, nem öklendezik
8/12 anonim válasza:
Szerintem amiről a kérdező beszél, az a légcsőszűkület, ha az állatorvos szerint meg kell műteni.
És olyankor nem öklendezik, hanem fullad.
9/12 anonim válasza:
Szerintem is legcsoszukullet, nalunk is ez van, a doki azt mondta amig nem sulyosbodik addig nem kell tennunk semmit, csak figyelni a nagy melegben. De ha nalatok mar olyan sulyos hogy muteni kell akkor bizony kell. De kerd ki tobb doki velemenyet mert egy ilyen mutet azert eleg kockazatos.
10/12 A kérdező kommentje:
az enyémnek még van esélye kinőni, de 1 hónapig nem "fulladt" de most megint elkezdte
doki aztmonta azért csinálja mert begyullad a nyaka ha ráfúj a klíma vagy kihajol kocsiablakon
2011. júl. 21. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!