Miért van az, hogy "huhog" a kutyám amikor hallja hogy jön egy mentőautó?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 13:28
1/8 anonim válasza:
Mert utánozza hangot. Ez olyan mint amikor elkezd az utcában egy kutya vonyítani és a többi átveszi tőle.
2/8 anonim válasza:
Igen,az én kutyám is néha utánozza(nem is rosszul).Nagyon aranyos:)))
3/8 anonim válasza:
Szegény kutyusok nem utánozzák a szirénát, hanem vonyítanak, mert fáj nekik hallanni azt a hangot, ugyanis olyan frekvencián rezeg a hang, ami a kutyusoknak fájdalmat okoz.
4/8 A kérdező kommentje:
jaj szegény:S
2009. ápr. 3. 13:54
5/8 anonim válasza:
A kutyák hallása fejlettebb, és nagyobb frekvenciatartományban hallanak, ezért lehet, h nem tetszik neki valami infra vagy ultrahang amit a mentőautó szirénája kiad. Te nem is hallod, de a kutya igen.
6/8 anonim válasza:
Komolyan fáj nekik? Hát imádom az állatokat, de szerintem akit éppen a mentőben visznek annak jobban fáj. De lehet, hogy igaz akkor is ha hihetetlenül hangzik, nem tudom.
Az én drágám is utánozza :) A szomszédok meg nyafognak, mert ( az ő kutyáik nem :-O) és hogy zavarja őket... na erről is meg van a véleményem de mindegy.
Olyan aranyos, nekem is mindig utánozza, én csak ránézek és mosolygok. Nagyon szeretem :)
Istenem!!! Épp jön egy mentőautó, szirénázik, most amikor írok! :))))))) nahát. Mindjárt jobb lett a napom, ez olyan furcsa :)
El is felejtettem mit akartam még írni, na nem érdekes.
Mindjárt kezdik a kutyák. :D
7/8 anonim válasza:
azért mert fáj neki az én kutyám amikor jön a fagyis avtó akkor be bujik a házába és a mancsát az orrára teszi
8/8 anonim válasza:
Mert lehet hogy az alapszemélyisége bagoly(vagy mindenesetre AZ szeretne lenni),és a sziréna felszínre hozza ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!