Van ennél rosszab gazdi?
Mentem ma bicajozni a városba és a garázssoron látta megy kutyát megkötve kb !1méteres! láncon. A gazda nem volt ott de vagy 4 garázzsal odébb volt egy bácsi tőle kérdeztem hogy ez a kutya mindig itt van, ő mondta h igen télen nyáron mindig ott kell lennie szerencsétlennek. Látszólag egészséges volt és nyugodtan ült még talán kicsit jókedvűnek is látszott.
Azért ez már felháborító hogy egyesek mit tesznek a kutyákkal
hát ez egy nagyon rossz gazdi hogy lehet egy kutyát 1 m-es láncon tartani ha legalább láncon tartja az legyen hosszú.. milyen fajta a kutyus.???kap enni,inni??
vkinek szerintem jelentened kéne ..
a kutya nem tudom pontosan hogy milyen keverék talán van benne németjuhász csak rövid a szóre
víz volt előtte meg csontok
Tenni kell ellene ...
Hívd az állatvédőket, tegyél bejelentést a jegyzőnél. Ez egyértelmű állatkínzás és ellenkezik az új állatvédelmi rendelettel.
Ha mi, állatszeretők, nem teszünk semmit, akkor senki nem fog magától.
csak azt nem értem hogya garázstársak miért nem tesznek ellene valamit
ebből bajom nem lehet? ha bejeletntem? azért párszor elnézek még oda hátha talákozok a gazdival meg meg kéne tudni a címet is mert nemtudom hogy milyen út hanyas garázs
ha két napon belül nem változik semmi akkor szólok valakinek
így van, vagy ha te nem jelented, kérlek, írd meg ide, hol van pontosan a kutya, hogy mások jelenthessék, mert ez konkrétan állatkínzás, amit ma már börtönnel is büntethetnek!
A lényeg, hogy a kutyus normális gazdához kerüljön!
Meg tennéd, hogy beírod ide vagy emailben hol van pontosan a kutyus, hogy az illetékesek utána nézhessenek?
Ha visszamész akkor készíthetnél fotókat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!