A Magic szukához vagy inkább kanhoz illő név?
Figyelt kérdés
Az én kutyusom szuka és ezt a nevet szeretném neki adni. Nem tudom eldönteni, hogy melyik nemhez illik.2009. ápr. 3. 07:53
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én adnám lánykutyusnak simán a Magic-et. Aranyos név, igen ritka, nem úgy hangzik mintha Bélának neveznéd. :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez uniszex név, illik kan- és szuka kutyának is.
4/7 anonim válasza:
En inkabb nem adnam fiunak, de te nyugodtan add a lanynak, szerintem jo. :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább lányos név, ... bár némi fantáziával fiú névnek is el tudnám képzelni. :) Pusztán a név alapján idegenek biztosan nem tudják majd eldönteni, hogy fiú vagy lány kutyus-e, de ha az nem cél, hogy a név árulkodjon a neméről, akkor nyugodtan nevezd el így a kutyádat! :)
6/7 anonim válasza:
Kislány kutyusnak Magic, fiúnak Woodoo.
7/7 anonim válasza:
szerintem is unisex, mind2nél eltudnám képzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!