Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg jó ha a kutya egy...

Tényleg jó ha a kutya egy héten egyszer nem eszik?

Figyelt kérdés
"Fontos, hogy ezenkívül tartsunk heti 1 koplalónapot is, amikor a kutya nem eszi. (Növendék kutyáknál heti egy etetést hagyjunk ki.) Ez a kutya egészsége szempontjából fontos, hiszen a farkasokéhoz hasonló ragadozógyomra van, amely a rendszertelen evéshez alkalmazkodott."
2011. júl. 19. 21:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez arra jó ha a falkavezér szerepet akarod átvenni, nem hiszem hogy szükséges lenne.
2011. júl. 19. 21:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet egy rendszertelen dologhoz alkalmazkodni?
2011. júl. 19. 21:41
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Hát ha azt akarod hogy az éhségtől elkezdje a papucsokat , cipőek, bútorokat rágni akkor biztos jó!
2011. júl. 19. 21:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Én soha nem tartottam ezt be,amikor volt kutyám.Úgy sem hagyott békén ha jól volt lakva,hátha még üres gyomorral hagytam volna.Jééézus!!!
2011. júl. 19. 21:42
 5/15 anonim ***** válasza:
egyetek inkább egy kis lecsót! :o)
2011. júl. 19. 21:43
 6/15 anonim ***** válasza:
tegnap az volt bazzeg, fú
2011. júl. 19. 21:44
 7/15 anonim ***** válasza:
sztem hülyeség az én kutyám megbolondulna ha nem kapna enni :d
2011. júl. 19. 21:44
 8/15 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal jó hatással van az állat emésztésére, étvágyára.

Ahogy embereknél is sokan tartanak hetente 1x "víznapot". Egy időben én is csináltam, és tényleg jó volt utána, hogy egy kicsit kiürült a gyomrom.

Csak a kutyának nehéz elmagyarázni, hogy ez az ő érdeke, szerintem az enyém éjszaka neki állna lerágni a lábam XD

2011. júl. 19. 22:14
 9/15 dzseni100 ***** válasza:
Ez butaság a kutyák az embertől várják el az élelmet és nem hiszem hogy ha szarvasokhoz beengednéd akkor elkapná őket a kutya teste teljesen átalakult a farkasoké teljesen más adj neki naponta 2x enni
2011. júl. 19. 22:20
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen mindegy a koplalónap. A farkasoknál a rendszertelen evés nem azt jelenti, hogy hetetnte rendszeresen nem kap egyszer enni, hanem azt, hogy egyik nap csak egy ürge jut, utána 3 napig semmi, majd jön egy nyúl, aztán két hétig semmi, aztán egy nagy szarvas amiből mindenki pukkadásig eszi magát egy héten keresztül amíg tart. Erre a kutya is képes, persze az ideális az, ha folyamatosan a szükségleteinek megfelelő mennyiségű és minőségű ételt kapja. A kiszámíthatóságnak sincs jelentősége, nem kell minden nap pontban nyolckor ennie. Akkor van kaja, amikro a gazdi ad. Ha 1 órával korábban vagy 3 órával később akkor sincs semmi. Ha kimarad egy étkezés akkor sincs semmi. Ha este helyett reggel kapja meg az is jó. A vadászat sem óramű pontossággal történik és nem is mindig sikeres.
2011. júl. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!