Milyen kutya legyen? Yorki, Beagle, Golden?
Figyelt kérdés
Milyen kutyát ajánlotok? 2tőt választhatok melyik kettő legyen?? :D2011. júl. 19. 18:54
11/15 anonim válasza:
sikerült 3 tökmás kutyát találnod XD
beagle, ha sokat szeretnél sétálni és nem vagy kezdő, nehezen nevelhető, makacs kutya, cserébe nagyon édes és vicces.
yorki, ha kicsi társasági kutyát szeretnél, viszont szintén lehet makacs!!! És ne feledd azért mert kicsi, még nevelni kell. Plusz kozmetika, az plusz pénz
golden, ha egy nagy barátot szeretnél. Könnyen tanítható kedves ebek, de a szőrápolás itt is fontos!
12/15 anonim válasza:
Nem értem vki vacillál 3 kutyafaj között...minek ajánlotok mást? Nem azt kérdezte milyet válasszon, csak azt h MELYIKET a háromból.
14/15 anonim válasza:
Hát én a helyedben egyiket se :S
Ezeket a kutyákat nem szeretem.
Nem mondtad hogy milyen helyre kerülhetnének. Ugyanis más- más a szükségletük.
Naponta mennyit sétáltatod majd őket?
Hol lesznek tartva?
Miért akarsz kutyát? mi célból?
stb
15/15 anonim válasza:
Ezek a kutyafajták mind túl vannal tenyésztve. Keress olyan fajtákat amelyikekből kevesebb példány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!