A kutyám nagyon köhög hónapok óta, mitől? Megoldás?
Idióta,felelőtlen kutyatulajdonos vagy,aki sajnálja a pénzt a kutyájára.Nem itt kell kérdezgetni(nem tud senki ingyen tanácsot adni látatlanban),meg nem a patikába kell menni(a patikus nem állatorvos,sőt még humán orvos sem),hanem ÁLLATORVOSHOZ.
Jó eséllyel sokat romlott a kutyád állapota a felelőtlenséged,nemtörődömséged miatt.
A köhögést okozhatja daganatos megbetegedéstől szívelégtelenségig sok minden.
Én 27 ezer forint nyugdíjat kapok havonta.Ha a kutyámnak orvos kell,inkább nem eszek,de nem hagyom kínlódni.
Lehet kennelköhögés is, mindenképpen kezeltetni kell, mert ez csak gyógyszerek, injekciók segítségével fog elmúlni.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy tudod hónapok óta nézni, hogy szenved a kutyád... Ha a környéketeken levő állatorvos nem jó, akkor vigyétek el egy másikhoz, bár abból, hogy ismerősöd kutyája elpusztult a kezelés ellenére én nem vonnék le semmilyen következtetést, lehet, hogy gyógyíthatatlan baja volt.
Valami van most "a levegőben", mert a mi kutyáink is köhögnek, a szomszédé is. Állatorvos ad neki vitamin és antibiotikum kombót, plusz tablettát. Párezer ft-ból megvan és 4-5 napa alatt rendbe jön a kutyus.
De ne kuruzsold, amíg nem jutsz el dokihoz, addig adj neki napi 500-1000mg C-vitamint.
Sürgősen állatorvos! Ha nem bízol abban amelyik a közelben van, akkor vidd el egy távolabbihoz. Egy dologra még megkérnélek. Ha neked szörcsögni kezd a tüdőd, semmiképp ne menj orvoshoz. Kérdezd meg a patikust mi lenne rá a jó, ha nem segít, akkor is szenvedj még pár hónapig otthon. Jézusom.
Egy korábbi válaszolótól kérdezném akinek 27000 a nyugdíja, hogy annyi pénzből hogy tud megélni, kutyát tartani és még internetre is előfizetni? Adhatna pénzügyi tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!