Mi a kedvenc kutya fajtád? Miért?
Nekem a Westie
Kutyákkal foglalkozom,és szeretem hogy ők olyan kíváncsiak öntudatosak, önállóak, a gondolkodásukat, nagyon jól oldják meg a logikai "feladatokat".
Alkalmazkodó képességük hihetetlen....
Meg nekem külsőleg is tetszenek.....
Csak épp ezért nehéz is velük, meg olyan kicsik....
Azért mert volt egy Rottweiler kutyánk akkor hozta apukám amikor én 1-2 hónapos voltam :) 13 éves koromban el kellet altatni mert valami súlyos betegsége volt :(( de az alatt a 13 év alatt nagyon sok örömöm volt vele :) nagyon vigyázott rám, ... Valamiért a cigányokat nem bírta mindig elkezdte ugatni ha találkoztunk velük... :)
15L
Bullterrier mert nagyon tetszik :) ha majd j kutyára lesz szükségünk bullit szeretnék.
De a menhelyi keverék kutyusok között is láttam rengeteg szép, különleges kutyust :)
Amúgy pulim van :)
Német juhászkutya, mert
-a gazdájáért és az egész családért tűzbe menne
-rendkívül intelligens
-kitartó, erős, de megbízható kutya
-a gazdája szava szent a kutya szemében
-a gyerekeket imádja
-nem "mindenki kutyája"(nem vágja hanyatt magát, ha egy idegen elkezd neki gügyögni)
-gyönyörű, jó megjelenésű kutya
-egy német juhásszal nőttem fel, akiről csak jót tudok mondani, és most is egy német juhászom (is) van, akire egy rossz szavam nem lehet
Ezen kívül kedvelem még a golden retrievereket is, mert
-nagyon jó társ
-intelligens
-gyerekszerető
-játékos
-szép
-ilyen kutyám (is) van
További fajták: roti, labrador, kaukázusi, vizslák, tacskó, foxi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!