Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért akar valaki keverék...

Miért akar valaki keverék kölyköket?

Figyelt kérdés
Van egy kutyusom még kiskorukban nem kellett senkinek így úgy gondoltam örökbefogadóm! Nagyon helyes kutya palotapincsi és tacskó keverék! És a ma délután sétáltattam és velem szembe jött egy hölgy aki megkérdezte milyen helyes kutya és nagyon szép! Megkérdezte milyen fajta mennyi idős?! Én megmondtam, majd erre meg, hogy ő megvenné most tőlem mert neki nagyon tetszik, és hogy kellene neki! Én meg mondtam nem eladó! Erre ő azt mondta hogy neki is van egy palotapincsi kutyája és ő is bepároztatja egy tacskóval hogy neki is legyen egy ilyen kutyája! Ez felháborító! Mit lehet tenni szerintem semmit. sajnos.
2011. júl. 13. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igazad van. Még kérdezi valaki mi ebben a felháborító? A szaporítás, mert tény hogy tele van a menhely, gyepmesteri telepek és hasonló helyek. Mi is most fogadtunk be egy pincsit, egy csöpp udvaron kint tartották maradékon, de inkább moslékon. Szőre alig van, sovány mert felcsinálta egy kan és lett 2 babája. Vasárnap óta van nálunk, egyre hálásabb és bújósabb. Kezdi érezni ki is a JÓ GAZDI! :)

Ha keverék lett volna is elhozzuk.

[link]

2011. júl. 15. 17:44
 12/19 Łovas ***** válasza:
Mert a keverék kölykök illetve már felnőtt keverék ebek is szépek illetve aranyosak lehetnek..
2011. júl. 15. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
És ugyanilyen szép és aranyos kölyök és felnőtt kutyából van másfél millió gazdátlan az országban.Ugyanilyeneket gyilkolnak le naponta százszámra,mert senkinek nem kellenek.
2011. júl. 15. 21:24
 14/19 A kérdező kommentje:
Én is ezt akartam pont írni, hogy így is milyen sok keverék kiskutya nem kell senkinek és sorra altatják el!
2011. júl. 15. 21:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Megkérdezték páran ebben mi a felháborító? Nos ahogy már elmondták az hogy így is végig megyünk az utcán és látunk vagy 10 kóbor kutyát mert nem kellenek senkinek! Kérdező én is ebben a helyzetben vagyok nekem egy Német juhász Doberman keverékem van. Így elmondva lehet úgy hangzik hogy szerencsétlen elég hát hogy is mondjam csúnyácska pedig gyönyörű egy kutya! Nagyobb méretű mind 2 fajtánál amiből megszületett hiperaktív bújós egyszóval legjobban egy kölyök kutyára hasonlít a viselkedése. :) (szerintem) A környéken szinte mindenki meg akarja venni mert vemhes és azt mondják biztos hogy ugyan olyanok lesznek mint az anyja. Aha hát álmodozzanak csak. :) Amúgy se adnám nekik oda már nagyon a szívemhez nőt és ha nem is így lenne akkor se adnám oda mert tudom hogy utána ha a kölykök nem olyanok lesznek mint várták mennek az utcára meg a menhelyre. Szóval ha megint látod a hölgyet mond meg neki hogy nagyon kevés az esély rá hogy ugyan olyan kölykök fognak születni mint a te kutyád!
2011. júl. 16. 11:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy milyen a kutya keverék vagy fajta tiszta én igyis-ugyis szeretem őket! :) Meg a keverék kutyák kevesebb betegséget kapnak el mint a fajta tiszták
2011. júl. 16. 14:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem van keverék is meg fajtatiszta is.

A két nagy testű fajtatiszta. Egyszer a kan kutyámmal mentem, és ogajött egy nő, hogy neki van egy Cane Corso szukája, és kan kutyát keres rá. És az én kutyám tökéletes lenne. De mondtam neki, hogy az én kutyim Dogo Canario és az nem lenne jó párosítás. Mit kezd a keverék kutyákkal? Erre Ő hogy jajj csak a rokonoknak kell meg az ismerőseinek.

Nem vette a lapot, és többször is megkeresett, hogy elhozza fedeztetni a szukáját.

Na akkor meguntam és mondtam neki egy horror árat a fedezésért. Na azóta nyugton van. :-D

2011. júl. 16. 16:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó hsz: nekem két fajtiszta szettertől volt kutyám: egyik angol szetter, másik gordon szetter volt. Jellegzetesen szetter volt és páratlanul szerencsés keveréke a két típusnak. Elég sok magyarázkodni valóm lett abból, hogy többen akarták pároztatni.
2011. júl. 16. 20:55
 19/19 anonim ***** válasza:

16:35 vagyok.

Na jó de a szetteren belül lett keverve.

Viszont a Corso és a Canario két külön álló fajta.

A másik meg ami még nem tetszett, hogy a hölgy már hozott le almot fajtatisztát, és tejbe áztatott kenyérrel etette a kölyköket.....

Én nem vagyok híve a dirrekt keverékek gyártásának, csak azért mert jaj de jó, jaj de cukik.

A hölgy mondta is hogy milyen jó lesz a kan kutyámnak, mert kufircolhat egyet. ( gondolom azt hitte, hogy majd ingyé fedez, és még jól is érzi magát )

Hát a tenyésztés nem erről szól. De hajtottam már el fajtatiszta szukás gazdát is, csak mert akkor akart fizetni miután eladott egy kölyköt az alomból. Mondván csak akkor tud fizetni.... No Comment

2011. júl. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!