Miért akar valaki keverék kölyköket?
Igazad van. Még kérdezi valaki mi ebben a felháborító? A szaporítás, mert tény hogy tele van a menhely, gyepmesteri telepek és hasonló helyek. Mi is most fogadtunk be egy pincsit, egy csöpp udvaron kint tartották maradékon, de inkább moslékon. Szőre alig van, sovány mert felcsinálta egy kan és lett 2 babája. Vasárnap óta van nálunk, egyre hálásabb és bújósabb. Kezdi érezni ki is a JÓ GAZDI! :)
Ha keverék lett volna is elhozzuk.
Nekem van keverék is meg fajtatiszta is.
A két nagy testű fajtatiszta. Egyszer a kan kutyámmal mentem, és ogajött egy nő, hogy neki van egy Cane Corso szukája, és kan kutyát keres rá. És az én kutyám tökéletes lenne. De mondtam neki, hogy az én kutyim Dogo Canario és az nem lenne jó párosítás. Mit kezd a keverék kutyákkal? Erre Ő hogy jajj csak a rokonoknak kell meg az ismerőseinek.
Nem vette a lapot, és többször is megkeresett, hogy elhozza fedeztetni a szukáját.
Na akkor meguntam és mondtam neki egy horror árat a fedezésért. Na azóta nyugton van. :-D
16:35 vagyok.
Na jó de a szetteren belül lett keverve.
Viszont a Corso és a Canario két külön álló fajta.
A másik meg ami még nem tetszett, hogy a hölgy már hozott le almot fajtatisztát, és tejbe áztatott kenyérrel etette a kölyköket.....
Én nem vagyok híve a dirrekt keverékek gyártásának, csak azért mert jaj de jó, jaj de cukik.
A hölgy mondta is hogy milyen jó lesz a kan kutyámnak, mert kufircolhat egyet. ( gondolom azt hitte, hogy majd ingyé fedez, és még jól is érzi magát )
Hát a tenyésztés nem erről szól. De hajtottam már el fajtatiszta szukás gazdát is, csak mert akkor akart fizetni miután eladott egy kölyköt az alomból. Mondván csak akkor tud fizetni.... No Comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!