Fél éves Labrador kutyusomat szeretném szállítani repülőn?
Mondjuk így utánaolvasva ez elég durva...
Nem tudom miért nincs arra lehetőség h vegyél neki egy emberjegyet és leültesd magad mellé, mondjuk szájkosárban meg pórázzal. Elég durva...
Szóval a labrador csak csomagtérben utazhat egyedül. Szegény h félhet! Szóval ha pár napra mész inkább add be kutyapanzióba.
Én nem vinném magammal!! Szegénykémnek mekkora sokk lehet sötétben a csomagokkal, sehol egy lélek, hogy most mi a fene lesz vele hova kerül... ráadásul zúgás/morgás. Stb.
Próbálj keresni egy barátnőt, aki napi 500 forintért sétál vele egyet-kettőt, megeteti, játszik vele. Biztos van olyan aki szívesen elvállalná akár szomszéd is. Komolyan mondom még én is elvállalnám, ha a környékeden laknék! 1-2 hét távollét a gazditól a megszokott környezetében még mindig kisebb sokk, mint egy ilyen élmény szerintem. El sem tudom képzelni, én beleborzongok a gondolatába is, hogy a kutyusom egyedül ilyen helyen, ráadásul ha esetleg 4-5-6 órát is kell repülni vagy mégtöbbet, akkor nem iszik addig semmit, meg mi az hogy előtte sem tanácsos itatni? Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!