A melegtől lehet hogy nem eszik annyit a kutyám?
Igen, minden bizonnyal a melegtől van.
Szerintem az én éhenkórász yorkim az egyetlen ez a bolygón, aki még ilyenkor is állandóan enne :D Pedig marhára örülnék, ha egy kicsit neki is elmenne az étvágya, de neeem.
Ne hagyd előtte a tápot éjszaka, mert így nem csoda, ha nem eszik rendesen. Add oda neki a tápot a szokásos időpontban, 10 percig hagyd előtte, amit nem evett meg az mehet vissza a tápos zsákba. Pár napig ezt eljátsszátok, utána meg fogja enni, mert tudja, hogy máskor nem lesz erre lehetősége.
Egy marék Acana szerintem bőven elég egy bichonnak, a golden retrieverem kapott 3-4 marokkal belőle. De a meleg miatt is csökkenhet az étvágyuk.
köszönöm a válaszokat!!
az a baj hogy hiába próbáltuk azt hogy elé rakjuk és 10-15 percig kint van nem eszi meg ezt már régen megpróbáltuk mert sokan mondták és ahogy hozzánk került ezt csináltuk utána nem csináltuk egy darabi aztán újra de nem eszik ha így csináljuk akkor egy hétig nem enne a tápot nem annyira szereti és ha még kevesebb időt van kinn végképp nem fogja megenni..de azért megpróbálom mégegyszer..
Szerintem hagyjatok fel a napközbeni nassolással. Kapjon naponta egyszer enni, eléteszed, ha nem eszi nyúl hozzá elveszed...ha hagy maradékot azt is elveszed.
A melegtől valóban csökkenhet az étvágya, de ha nasi kell, a táp meg nem az már válogatás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!