Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a papírokkal nem rendelkező...

Ha a papírokkal nem rendelkező kutyusomat pároztatom, az miért baj? Mert csak negatív kommenteket hallok az ilyen és hasonló esetekről.

Figyelt kérdés
Egy fajtatiszta, szűrt meg stb kutya is ugyanúgy belehalhat a szülésbe, maradhat benne kiskutya meg egyebek. Nem? Ám én sem támogatom az ész nélküli szaporítást, de lehet valaki megelégedne az én papírmentes kiskutyáimmal is. Nekünk először keverék kutyusunk volt, aztán lett egy fajtatiszta, az is papírok nélkül mert papírokkal sok lett volna. Az oltásokat természetesen megkapja, de nem lett volna anno 100 eurónk egyszerre, hogy megfizessük a papírokat hozzá. Menhelyi kutyust is szép dolog hazavinni, de mi van ha én épp olyat akarok, ami menhelyen nincs, mert ritkább fajta?
2011. júl. 10. 21:37
1 2 3
 21/22 Tyler913 ***** válasza:

Uzennem annak a hozzaszolonak,aki szerint a TK-s kutya luxuscikk: akkor tessek menhelyrol befogadni,az ingyenes!

Nem kotelezo egy adott fajtaju kutyat megvenni.Ha pedig valaki megis egy bizonyos fajtahoz ragaszkodik,akkor tessek elfogadni,hogy annak igenis 100+ az ara,es kesz.

Hogy lehet,hogy az emberek autok,elektronikai cikkek,ruhak eseten megertik,hogy olcso husnak hig a leve,de kutyak eseten nem megy?

Hogy lehet,hogy 120-150 ezret gond nelkul kiadunk laptopra (es kidobjuk 3 ev utan),60-80 ezret telefonra (lecsereljuk 1-2 ev utan),de egy kutyara,aki 10-12 evre szol,sajnalunk 100 ezer Forintot? Mar csak azert is,mert a taplalasa illetve az allatorvosi koltsegek legalabb ennyi evente.Szoval meg egyszer mondom:aki szerint a TK-s kutya luxus,az vagy ne tartson kutyat,vagy fogadjon orokbe,de ne tamogassuk mar a szaporitokat!

2011. júl. 11. 20:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha azt írtam, hogy luxus akkor nyílván nem fogok ennyiért kutyát venni, csak ha milliárdos leszek. És mellesleg befogadott kutyám van :D

Az meg, hogy valaki évente cseréli a telefonját megintcsak azt modnom rá, hogy luxus és értelmetlen, fölsöleges(ha csak nem megy folyton tönkre és nem létfontosságú a munkánkhoz). És akinek erre van pénze, nyílván megengedheti magának a drágább kutyát is.

Nállam a telefon minimum 4 évig tart és arra sem vagyok hajlandó 60 ezernél többet adni, mert azért, hogy csak teleofnáljak rajta fölösleges többet.

2011. júl. 13. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!