Mennyiért lehet a legolcsóbban törzskönyves dobermann kölyköt venni?
Szerintem a legnagyobb baj az hogy kutyát ajándékba adni nagyon nem jó ötlet.
Először is a jó kiskutyákra általában várni kell, nem olyanok, hogy hupsz, nekem 1 hét múlva kell, hátha lesz valahol. Másrészt a kutya egy élőlény, mi van ha nem jönnek ki a tesóddal, stb? Neki kell kiválasztani a megfelelő kutyát. Szerintem tenyésztő is csak a tulajnak ad el kutyát.
Nekünk dobink van.
Szerintem 100 e alatt nem fogsz találni tk-ves kutyát. Sőt biztos vagyok benne.
A mienk nem tk-ves de mi is fele annyiért vettük.
Ja és nagyon vigyázz kitől veszed meg, mert sajnos ennél a fajtánál is rengeteg szaporító van.
Szerintem nem muszáj, sőt nem kellene meglepetésnek szánnod. Mondd el most tesódnak, hogy tudod h régóta szeretne, és ez lesz az ajándékod neki (szerintem összeállhatnátok 3-4en és összedobhatnátok a pénzt, úgy máris könnyebb összeszedni egy jó idegrendszerű megbízható helyről vett kutyára a pénzt).
Aztán menjetek el, és ő válassza ki a neki legjobban tetsző kutyát.
Sok sikert!
Csinálj neki egy kis cédulát amire az van ráírva, hogy dobermann kölyök rakd bele egy borítékba és azt add oda neki születésnapjára :D
Aztán mondd el neki, hogy nem akart nélküled választani, mert csak neki kéne kiválasztania a saját kutyáját.
De hamarabb add oda neki, hogy Te szeretnéd hamarabb oda adni vagy ilyesmi.
A dobermann az a fajta aminél nem lehet úgy választani, hogy a "legolcsóbban".
Nem adhatod neki a legolcsóbb vitamint, a legolcsóbb tápot, a legolcsóbb zugállatorvost stb. Már előre sajnálom szegényt...
11:14!
Ne tegyünk már különbséget kutya és kutya között!
Táplálás: meg lehet találni a középutat, ahogyan az általad felsorolt többi dologban is! Nem mindig a legdrágább a legjobb! Ez vonatkozik a kutyára, a táplálékra és az orvosra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!