Ahol élt egy kutya onnét hány nap múlva tűnik el a szaga (lakásból, kertből), ha már nincs ott?
Figyelt kérdés
Elpusztult a kutyám, ezért, ha akarok venni egy másik kutyát akkor mikor vegyem meg, hogy ne higgye azt hogy egy másik is van még...2011. júl. 10. 15:07
11/16 A kérdező kommentje:
és ha a kertben tartottam?akkor mikor múlik el kb?
2011. júl. 10. 15:20
12/16 anonim válasza:
Egy másik kutya akár évek múlva megérzi az előző kutya szagát, de ettől neked lehet még másik.
13/16 anonim válasza:
Olyan nehéz fogni egy slagot, és kitakarítani a kutyaházat, kimosni a rongyokat, amelyeket használt, lemosni a tálakat, melyekől evett, ivott? Egy órás művelet sincs az egész, ahelyett, hogy itt kérdezgetsz, tedd meg, és aztán ha megszáradtak, jöhet is a kutya. Az előzőnek a szaga még ott lesz, érezni fogja, de nem nagyon fog vele törődni.
14/16 anonim válasza:
Ha nem volt fertőző betegsége az elhunyt kutyusnak, akkor nyugodtan viheted a másik kutyát, nem okoz majd gondot neki a másik kutya szaga.
15:16
Én is így látom.
15/16 anonim válasza:
Egyébként milyen kutya volt és hány évesen pusztult el és miért? Nem nagyon ajánlok neked másik kutyát,ha már ilyen alapvető dolgokat sem tudsz. Eddig még sohasem takarítottál a kutyád után? Én szinte minden nap takarítok a kutyák után.
16/16 anonim válasza:
15:43!
Ezt meg honnan a fenéből szedted?
Miért kell minden kérdésnél ilyen tudálékos, kötözködő, ostoba válaszolóval találkozni?
Magadnak is jót tennél azzal, ha kicsit pozitívabbá alakítanád a gondolkodásmódodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!