Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tenyésztőnél miért nincs kék...

Tenyésztőnél miért nincs kék amstaff?

Figyelt kérdés
Vagy lehet hogy csak az én figyelmem kerülte el?
2011. júl. 9. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bocsi,de nem értem a kérdést.Akkor miért nem keresel olyat,akinél van?
2011. júl. 9. 18:43
 2/11 A kérdező kommentje:
nem akarok még venni,csak nézegettem a kennelek honlapját,és feltűnt hogy nincs,de az ilyen "szaporítóknál" állandóan látok.
2011. júl. 9. 18:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert a szaporítók értenek hozzá hogy mien kutyát rakjanak össze
2011. júl. 10. 01:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Az enyém is szaporítótól van és nem külömbözik semmivel a törzskönyves kutyától
2011. júl. 10. 01:54
 5/11 A kérdező kommentje:

2.nak:

Ez most teljesen úgy jött le,mintha a tenyésztők nem tudnának kutyát összerakni :D

de értem én mire gondolsz :):)

2011. júl. 10. 06:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondolom a kék ritka, ezért keresett lehet, ezért most erre mennek rá a szaporítók - hiszen ott ez az első szempont, nem az egészség, vérvonal.
2011. júl. 10. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:54

Te nyomorék! Lehet hogy most még nincs külünbség. bár azért én megnézném külsőre a te szaporítós kutyádat...vidd el kiállításra, és nézd meg mit mondanak a bírók. Utána okoskodj. Még most semmi baja, valóban. Majd öregkorábameg a gatyád ráfizeted a betegségeire...Szerinted miért adják 20ezerért? mert olya egészséges, szűrt szülei vannak??? Pff nem sok eszed lehet a kijelentésed után...

2011. júl. 10. 19:03
 8/11 Tyler913 ***** válasza:

Szia!

Nekem is nagy álmom a kék amstaff,de egyik kennelnél sem láttam,míg az expresszen vagy bárhol a szaporítóktól könnyen be lehet szerezni.Szerintem két fő oka van ennek:

1.Normális amstaff rajongóknál nem szempont a kutya színe,tehát komoly tenyésztő nem tenyészt színspecifikusan.

2.A kék kutyákkal sok baj van,és ezt nekem tenyésztő mondta.

2011. júl. 10. 21:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Nekem is a kékek jobban tetszenek,de ha esetleg egyszer ilyen kutyám lenne,nem vennék szaporítótól csak azért hogy ilyen színű legyen,az egészsége sokkal fontosabb.sajnos nekem is volt 2 kutyám olcsón(más fajta mindegyik,spániel és bolognese)de soha többet,a spáni majdnem elpusztult 1 éves kora előtt,annyit betegeskedett,a bolit meg műteni kellett,azóta is sántít az egyik lábára...

valamennyire a színe is számít,de nem mérvadó.

a kékekkel mi a baj?

2011. júl. 11. 00:03
 10/11 Tyler913 ***** válasza:
Valami olyasmire emlékszem,hogy hajlamosabbak bizonyos betegségekre,ráadásul a szemük sokszor sárga,ami ugye kilóg a standardból.
2011. júl. 11. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!