Talátunk egy kiskutyát. Milyen fajta lehet? Iwiw.hu/pages/image/albumdata.jsp?albumID=null talán meg lehet nézni!
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 14:55
1/8 anonim válasza:
Ez komoly? Ez én és a kutyim:D(L)
Beagle harrier!!:D:D:D
2/8 anonim válasza:
Nem lehet megnézni.
Inkább rakd fel www.kepfeltoltes.hu -ra.
3/8 anonim válasza:
Képfeltöltô oldalra tedd fel és a linkjét tedd be ide és akkor majd látni fogjuk. Addig is rakjatok fel róla minél több helyre képet és leírást az elveszett kutya topicokba, mert biztos keresi valaki.
5/8 A kérdező kommentje:
itt van talán meg lehet nézni!!!(remélem)
egyébként a kiskutyát valaki biztos kirakta vagy nem tom mert mi raktunk plakátot a környékre hogy nem-e kell valkinek meghogy ki hagyhatta el de nem jelentkezett senki! És ha kistestű akkor szivesen megtartanánk...
2009. márc. 30. 15:32
7/8 anonim válasza:
sajnos még mindig nem lehet megnéni a kutyát...
8/8 anonim válasza:
inkább a www.kephost.com-ra rakd fel!Én mindig oda töltöm föl,szerintem ez a legjobb képfeltöltős oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!