Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szinte az összes tinilán...

Miért szinte az összes tinilány fehér kiskutyát vesz magának?

Figyelt kérdés

Nem értem, nálunk a lakótelepen minden 2. tinilánykának bichon-ja van, vagy máltai selyemkutyája, vagy yorkija....mi azon a jó? már nagyon idegesit...utána pedig ha kimennek vele, nem érdekli őket, hogy a kutyának pisilni kell vagy játszani akar, hanem az megy magának tovább és szegény kutya nem állhat meg, mert a gazdija csak a barátaival hülyéskedik :@

miért nem vezsnek egy kutyát a menhelyről???

2009. márc. 30. 14:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

az első válaszolóval de egyébként mindenkivel egyetértek

bár nekem fekete kiskutyusom van, nem vennék fehéret mert gyorsan kis koszos lesz :D

ben meg hát nem tartunk kutyust :D

2009. márc. 30. 15:04
 12/19 A kérdező kommentje:
ejha, már enniyen irtak?! wow, pedig nem rég irtam a kérdést...amúgy teljesen egyet értek a többiekkel...én is 14 vagyok és mondjuk nekem a pitbull, dobermann tetszik..és lehet, h lesz kutyám, de menhelyről, és nem kölyk, hanem idősebb, mert a kölyköket jobban veszik...és a felmőtt, menhelyen lévő kuytákank kevesebb az esélyük...
2009. márc. 30. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

én 21 vagyok,két yorkim van.de nem divatból,hanem egy 10éves álmom vált valóra.imádom őket,nekik többet jelent a játék,a séta,az hogy foglalkozunk velük.ezeknek a kis plázacicáknak meg szerintem azért kell,mert divat,csak abba nem akarok belegondolni akkor mi lesz ha már nem lesz divat.:-(

olvastam,hogy valamilyen vizsgán kéne részt venni,és akkor az ember kap egy "kutyajogosítványt" és akkor tarthat kutyát.aki tényleg szeretne kutyust,nem csak fellángolásból,sz biztos el is fog menni,és megcsinálja.

2009. márc. 30. 15:44
 14/19 A kérdező kommentje:
21 éves lány! TELJESEN egyet értek ezzel a kutyajogositvánnyal!!! jó lenne ilyet bevezetni, akkor nem lennének kidobott kutyák
2009. márc. 30. 18:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

szia

a váalsz az h nagyon sokmindenki ugy véli, h addig aranyos egy kutya még kicsi, meg még "divatba"van. ez sajnos nagyon rossz dolog.

És ezért vannak a menhelyen több 100 meg még több utcára került kutya.

Nekem az ilyen emberekről nagyon megvan a vélemyémen.de nem túl jó...

2009. márc. 30. 20:53
 16/19 anonim válasza:
64%

nemigaz parisnek barna chiwawája van:)nincs fehér kutyija.

szerintem semmi köze a jól egy a trendi ruci dumához.egyszerűen az teccik nekik.

viszont az téllleg felháborítóhogy nem állnak meg vele.komolyan akkor minnek sétálnak vele. meg az a kiborító ha kézbe viszik a kutyát és egy másodpercre se rakják le . szegény kutyi ott figyel a títyóba és nem tud pisilni.

2009. márc. 30. 21:36
 17/19 A kérdező kommentje:
na, mert a kis fehér kutyus, 'cuuuki', de persze nevelni már nincs ideje...
2009. márc. 31. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:
hehh... nekem fekete kutyám van:) de ha kis cuki yorkim lenne az mér zavarná az emberkéket???nemtök mind1 nekik hogy a minden 2. csajnak milyen kutyája van?-.-"
2009. ápr. 5. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is fehér kiskutyám van. Egy gyönyörűséges hófehér boxer-fiúcska (L)
2010. dec. 9. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!