Miért szinte az összes tinilány fehér kiskutyát vesz magának?
Nem értem, nálunk a lakótelepen minden 2. tinilánykának bichon-ja van, vagy máltai selyemkutyája, vagy yorkija....mi azon a jó? már nagyon idegesit...utána pedig ha kimennek vele, nem érdekli őket, hogy a kutyának pisilni kell vagy játszani akar, hanem az megy magának tovább és szegény kutya nem állhat meg, mert a gazdija csak a barátaival hülyéskedik :@
miért nem vezsnek egy kutyát a menhelyről???
az első válaszolóval de egyébként mindenkivel egyetértek
bár nekem fekete kiskutyusom van, nem vennék fehéret mert gyorsan kis koszos lesz :D
ben meg hát nem tartunk kutyust :D
én 21 vagyok,két yorkim van.de nem divatból,hanem egy 10éves álmom vált valóra.imádom őket,nekik többet jelent a játék,a séta,az hogy foglalkozunk velük.ezeknek a kis plázacicáknak meg szerintem azért kell,mert divat,csak abba nem akarok belegondolni akkor mi lesz ha már nem lesz divat.:-(
olvastam,hogy valamilyen vizsgán kéne részt venni,és akkor az ember kap egy "kutyajogosítványt" és akkor tarthat kutyát.aki tényleg szeretne kutyust,nem csak fellángolásból,sz biztos el is fog menni,és megcsinálja.
szia
a váalsz az h nagyon sokmindenki ugy véli, h addig aranyos egy kutya még kicsi, meg még "divatba"van. ez sajnos nagyon rossz dolog.
És ezért vannak a menhelyen több 100 meg még több utcára került kutya.
Nekem az ilyen emberekről nagyon megvan a vélemyémen.de nem túl jó...
nemigaz parisnek barna chiwawája van:)nincs fehér kutyija.
szerintem semmi köze a jól egy a trendi ruci dumához.egyszerűen az teccik nekik.
viszont az téllleg felháborítóhogy nem állnak meg vele.komolyan akkor minnek sétálnak vele. meg az a kiborító ha kézbe viszik a kutyát és egy másodpercre se rakják le . szegény kutyi ott figyel a títyóba és nem tud pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!