A kutyám bőrébe véletlenül belevágtam ollóval. A vágásra tettem betadint és tettem rá sebtapaszt. Mit tehetek még? Ugye nem lesz semmi baja?
Nem lesz semmi baj, ne aggódj! Fertőtlenítsd, ha van otthon Kék Lukács kenőcs azzal bekenheted, gyorsabban gyógyul.
Nem kellene így leoltani szegényt, mással is előfordulhat! Úgy csináltok, mintha a kérdező baltával vágta volna le a lábát a kutyájának. Egy tincs levágásához még jó, hogy nem ment kozmetikushoz a kutyával, kiröhögtetni magát. A toklász pedig nagyon veszélyes dolog, sokkal több kárt okozhatott volna, mint ez a kis vágás!
A sebtapaszt vedd le mert úgy sokkal nehezebben fog gyógyulni. A Kék Lukács tényleg nagyon jó, csak kissé drága.
( nekem télen a doki 7000 ft adta oda mikor a kutyám szétvágta a talpát )
Legközelebb inkább olyan ollóval vágd a szőrét, ami éles ugyan, de a vége le van kerekítve. Ha nem kapsz olyat akkor a köszörűs meg tudja oldani neked.
Betadine reggel este - sebet ne kösd be, hanem tegyél a kutyusra gallért, hogy ne nyalja.
Kék Lukács vagy Aloe Vera vagy Ezüst Kolloid oldat, mind nagyon jók. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!