Magyarországon lehet kapni?
Hál istennek sehogy. Olyanoknak akiknek csak azért kell mert jól néz ki meg pláne nem kell ilyen kutya.
Hány éves vagy? Mennyi etológiát tanultál?
Hagyjuk ezt a "fakrast akarok" dumát. Ébredj fel és érjen bilibe a kezed. Tanulj még a kutyákról és farkasokról (lehet menni az állatkertbe vagy a veresegyházi medvefarmra önkénteskedni pl.) és utána ha olyannak ítél egy tenyésztô h kaphatsz akkor vegyél egy csehszlovák farkaskutyát. Ennyi.
szia!
itt a magyar tenyésztő címe. Szerintem te erre gondoltál, mert az angol neve czechoslovakian wolfdog=cseh farkaskutya
Soha nem szabadott volna, hogy ez a fajta bekerüljön a hobbiból tartható állatok közé.
Egyébként amit fentebb linkeltek az az egyetlen kennel itthon, viszont szerencsére Edit eléggé megnézi kinek ad el kutyát.
szia!
Nem, nekem mudim van, és csak szeretnék ilyen kutyát, de soha nem fogom megvenni szerintem. Maradok az igazi kutyáknál.
Ezt nézzétek! Meseszép! Most találtam.
És a szöveg, ha valakit érdekel: Tappancs már jó ideje ideiglenesben van nálam, utcáról mentve(régi gazdta kirakta az utcára kölykével együtt). Megfelelő gazdi sajnos még nem jelentkezett, de nem tudom tovább tartani. A telek ahol van, feltúrásra kerül, nincs hova vinnem. Imádja az embereket, igényli is a szeretetet, de cicákkal nem jön ki jól. Ivartalanítva, beoltva, féregtelenítve, élősködők ellen is védve. Egészséges, ápolt, fiatal kutya. 20!496-1269
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!