Szerintetek milyen kutya illik hozzám?
Figyelt kérdés
Az én tulajdonságaim : alacsony vagyok,szeretem a hosszú sétákat,nagyon szeretem a kutyákat
Amit biztosítani tudok 1 kutyának: viszonylag nagy udvar,rengeteg játék és séta,egészséges életmód.
Amit elvárok a kutyától: Legyen családbarát,hallgasson rám,legyen aktív,de ne húzzon el..túl domináns ebekkel nem biztos,hogy elbírnék :S
2011. júl. 8. 12:22
21/31 anonim válasza:
22/31 anonim válasza:
basszus, 2eskét, 5öskét és az utolsót gondolkodás nélkül hoznám haza.... bár lehetne... :o\
23/31 anonim válasza:
Golden retriever! Erre a célra ez a legjobb kutya. Okos, engedelmes, játékos, nem agresszív.
24/31 anonim válasza:
25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket,a legtöbb tetszik , olyan szépen tudnak nézni *.* egyébként csak augusztus elejétől lesz aktuális,de már nagyon a kutyákon pörög az agyam. :)
2011. júl. 8. 17:15
27/31 anonim válasza:
28/31 anonim válasza:
14:13 nekem is pont az a 3 tetszik legjobban a linkeltek közül ;)
De ő a kedvencem, ha lehetne hazahoznám:
A kérdezőnek, akkor addig még van időd nézelődni, és dönteni, a menhelyi kutyus meghálálja ha hazaviszed és gondját viseled :)
29/31 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy sokan vannak,és csak egyet választhatok..Pedig mindegyiknek szívesen viselném a gondját :( De majd az örökbe fogadás mellett szeretnék önkéntes munkát vállalni 1 menhelyen. :)
2011. júl. 9. 20:54
30/31 anonim válasza:
Ez szép tőled :)
Én is elmennék önkéntesnek, de nincs a közelünkben lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!