Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legkisebb és legkeves...

Melyik a legkisebb és legkevesebb mozgást igénylő kutyafajta?

Figyelt kérdés

Lehet hogy vennék egyet a lakásunkba, de maximum csak 2x10 percre vinném le naponta. Tehát nagyon kevés mozgásigénnyel rendelkező kutyát keresek, amely kis méretű :)

Több fajtát is írhattak, legalább tudok miből választani :)

2011. júl. 8. 11:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Z.O.L. !

Tényleg nem lenne jó neki! Törölgetni se hiszem hogy törölgetné :D

2011. júl. 8. 15:04
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor kutya tárgytalan

Majd lesz helyette macska, vagy valami ami nem igényel nagy mozgást és elvan a lakásban

2011. júl. 8. 15:07
 23/29 A kérdező kommentje:
A kérdésem kérem hogy ne lovagoljatok tovább
2011. júl. 8. 15:07
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem lovagolunk. Helyes döntést hoztál.
2011. júl. 8. 16:32
 25/29 anonim ***** válasza:
Helyes,és felelős döntést hoztál!
2011. júl. 8. 16:50
 26/29 anonim ***** válasza:
sajnos ez az a döntés, amit csak kevesen tudnak meghozni. respect.
2011. júl. 8. 17:29
 27/29 anonim ***** válasza:

gratula.

írták a vadászgörényt, hát neki is kell ám mozgás. az enyémmel van hogy napi egy órát játszok, mert ha ezt nem intézem el esténként akkor nem hagy aludni.

2011. júl. 8. 21:59
 28/29 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem, akkor még nem volt kutyád:) Nem baj, majd annak is eljön az ideje, de most már legalább tudod, hogy ez egy komoly döntés, még akkor is ha "csak" egy állatról van szó.

Én minden nap 5-kor kelek 6 helyett, munka előtt egy órát sétálunk, és este is 1-másfél órát lent vagyunk (minimum) + napközben 2-3 alkalom, na azok szoktak 10 percesek lenni.

De voltam én már minden féle fajta kutyával túrázni, a yorkim is simán lenyomta a 16 kilométeres túrát.

Ha javasolhatok -én nem vagyok cicás- akkor a tengerimalacok irtó jó fejek. Kiélheted a kreativitásod, és barkácsolhatsz neki remek házat, mászócsövekkel, létrákkal, függőággyal, házikókkal. És még a lakásba is kiengedheted őket (társas lény, illik kettőt tartani) többségük kifejezetten igényli az emberrel való érintkezést:)

Sok sikert, és örülök, hogy hallgattál ránk. Nem akartunk megbántani semmivel, de gyakorlott kutyatartóként tudjuk, hogy mik az igényeik, és Neked is és a kutyának is csak kínlódás lett volna az élet.

2011. júl. 8. 22:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Csincsilla.

Teljesen "elkutyásíthatók" :)

2011. júl. 9. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!