Mi lehet ez a kutyán?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete észrevettem a kutya fején egy kis puklit. Olyan volt mintha magának kiszedte volna a kullancsot. (volt már rá eset) Bár minden séta után átnézem, és nem találtam benne - de mondjuk ez nem jelent semmit.
Aztán rá 2 napra gondoltam megnyomom neki, mint egy pattanást, és ugyan olyan kis fehér trutyi jött ki belőle. :S
A pukli elmúlt, viszont a helyén egy kb 2 Ft-os nagyságban lila a bőre. Úgy mint mikor mi beütjük valaminket.
Eszik rendesen, kedve jó, nem fosik.
Szerintetek mi lehet az?
2011. júl. 7. 19:28
2/8 anonim válasza:
Véraláfutásos lett a nyomkodástól.
3/8 anonim válasza:
Biztos, hogy csak váladék volt? Egész véletlenül nem volt benne egy féreg? Mármint maga a pukli nem azért volt, mert egy féreg volt a bőre alatt?
4/8 A kérdező kommentje:
Csak egyszer nyomtam meg, és nem kellett nagyon, hogy kijöjjön belőle a váladék. Bizti az volt, szét lehetett kenni. :S (A férget nem hiszem)
Akkor csak valószínű a nyomástól? De két hét alatt nem múlt volna el neki?
2011. júl. 7. 21:43
5/8 anonim válasza:
És most nem jön belőle cucc, ha megnyomod? Biztos, hogy valamilyen gyulladás okozza, mert vérszívó csípésétől nem lesz gennyes gyulladás.
6/8 A kérdező kommentje:
Már nincs ott egyáltalán pukli. Csak lila neki.
2011. júl. 7. 22:35
7/8 anonim válasza:
Akkor én is csak véraláfutást tudok elképzelni, de annak valóban illet volna felszívódnia...talán érdemes lenne megmutatni orvosnak, max ő is ezt mondja. De tudod, jobb félni, mint megijedni:)
8/8 anonim válasza:
Szerintem is a nyomkodástól lett véraláfutásos! Elviheted az állatorvoshoz is, inkább tartson aggodalmaskodónak és vidd el háromszor is fölöslegesen mint egyszer se és aztán vmi baj legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!